2777
2789
کپی دارم برابر اصل نیستببرم محضر اصل عکسو از گلستان نشون بدم میشه به نظرتون؟

واقعیتش نمیدونم

ولی اگ جات بودم حتما از خود دانشگاه این سوال رو میپرسیدم چون ک اینا دنبال اینن ک دانشجو جریمه کنند برای همین باید حواست جمع باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیتش نمیدونمولی اگ جات بودم حتما از خود دانشگاه این سوال رو میپرسیدم چون ک اینا دنبال اینن ک دانش ...

خوب جواب نمیدن گلم ففط ار رو کاغذه میخونن

ینی چی جریمه؟ ممکنه اذیتم کنن بفهمن؟ 

خوب جواب نمیدن گلم ففط ار رو کاغذه میخوننینی چی جریمه؟ ممکنه اذیتم کنن بفهمن؟

اخه چند وقت پیش یه قانون اومده بود میگفت نمیشه تو دوتا دانشگاه همزمان تحصیل کرد 

اما برای دوران تعهد خدمت ک بعد از کارشناسیه و بخوای ارشد غیر مرتبط بخونی، نمیدونم تو حکمت تاثیر داره یا نه

اما میتونی بعد از اتمام کارشناسی بخونیش

فقط نباید با کلاسایه درست تداخل داشته باشه

اصلا ارتباطی نداردمن الان ارشد دولتی هستمیکی از دوستانم غیرمرتبط دولتی می خونه :/

ببخشبن متوجه نشدم 

میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

برای غ مرتبط چطوری موافقت نامه و ریزنمرات گرفتن از اداره؟ 

تعهدشون تموم شده بود؟ 

ببخشبن متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟ برای غ مرتبط چطوری موافقت نامه و ریزنمرات گرفتن از اداره؟ ت ...

نه اداره بهت اجازه می ده به شرط این که افزایش حقوق رو اعمال نکنند ولی تعهدت زیادتر میشه...