2777
2789
عنوان

از افغانستان یرامون یه بسته قرص مسکن اوردن واقعا خیلی عالین😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 85 پست
بذار بخندن اونا نمیدونن ک اون کسی که اورده بود میگفت اینا از امریکا میره افغانستان

اشتبا ادرس داده بهت 

دوستمون گفت از پاکستان میارن,😂

من حاضرم بمیرم ولی دارو پاکستانی نخورم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار بخندن اونا نمیدونن ک اون کسی که اورده بود میگفت اینا از امریکا میره افغانستان

دقیقا من اقوامم وقتی از کشور های دیگه یمان فقط برای ما داروی آمریکایی میارن

از بس داروهاشون قوی و خوبه 

افغانستان وارد کنندس؛)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مسکن عالی تو همون افغانستان پیدا میشه.

معلوم نیست چی توشه.

هیچ جای دیگه دنیا هم نیست.

خواهر معلوم نیست اصلا دستاشونو شسته باشند یا نه موقع گرد کردن قرص ها کف دستشون یا نه

.این شپشوها دیگه حسرت ندارن چه خودشون چه هر چی که بهشون مربوطه

قرص های خود را قبل از شستشو بشویید لطفاً

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ای قدرت تریاک💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

مسکن عالی تو همون افغانستان پیدا میشه.معلوم نیست چی توشه.هیچ جای دیگه دنیا هم نیست.خواهر معلوم نیست ...

گلی افغانستان اصلا صنعت داروسازی قوی نداره

همه این دارو ها آمریکایی و وارداتی هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اشتبا ادرس داده بهت دوستمون گفت از پاکستان میارن,😂من حاضرم بمیرم ولی دارو پاکستانی نخورم

برای یک ببماری دکتر بهمون گفت داروی هندی نگیرید، مزخرفه، هم عوارض جانبی زیاد داره و هم تاثیر کمتر . 

جدای از آیه یأس یک سری خود تحقیر پندار، کشور ما تو خیلی از زمینه های پزشکی و دارویی جزو رتبه های برتر دنیا هست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ایران و آمریکا و نمیدونم فلان کشور نداره هر چی تریاکش بیشتر مسکنه قوی تر 

‏یکی باید باشه که وقتی بقیه ترکت کردن عین تلگرام تنهات نذاره (((((: بده۶۶۶

برای یک ببماری دکتر بهمون گفت داروی هندی نگیرید، مزخرفه، هم عوارض جانبی زیاد داره و هم تاثیر کمتر . ...

اره بخدا 

نمیدونست قرصه اصلا از کجا اومده  داره اونم تعریف میکنه و میخوره 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂