2777
2789
عنوان

از افغانستان یرامون یه بسته قرص مسکن اوردن واقعا خیلی عالین😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 85 پست
گلی افغانستان اصلا صنعت داروسازی قوی ندارههمه این دارو ها آمریکایی و وارداتی هستن

درسته حرفتون، اما میدونی چیه یک فیل تر و سامانه درست و حسابی نداره که ببینن این دارو چیه ؟ عوارض جانبی اش چیه و برای چیه؟ خیلی از داروها شاید برای ازمایش بره اونجا ، چون این کاری هست که از غولهای بزرگ داروسازی دنیا بعید نیست و بارها ثابت شده تو کشورهای عقب مونده دارو و واکسن رو امتحان کردند،  

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دقیقا من اقوامم وقتی از کشور های دیگه یمان فقط برای ما داروی آمریکایی میارناز بس داروهاشون قوی و خوب ...

بعله درسته 

دخترخالم یه نوع مسکن اورده بود از امریکا جوینثدنی بودن خیلی عالی بودن واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا متوجه هستین چی دارین مینویسین واقعا که

توضیح دادم در موردش برای کاربر ایزابل ، اونو بخونید لطفاً

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
درسته حرفتون، اما میدونی چیه یک فیل تر و سامانه درست و حسابی نداره که ببینن این دارو چیه ؟ عوارض جان ...

عزیزم این حرف رو نزن 

این دارویی که می‌فرمایید رو یمفرستن مناطق آفریقایی که کسی بو نبره از عوارضش

افغانستان ، پاکستان ، عراق ، ...اینا بهترین دارو های آمریکایی رو وارد میکنن و هیچ ضرری هم ندارد ، کافیه یک بار استفاده کنید تا متوجه تفاوتش با حتی داروی داخلی بشید.

من میگم فقط اطلاع ندارید ، اطلاعات دروغین ندید!!!

که نمی‌دونم کثیف درست میکنن و ...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم این حرف رو نزن این دارویی که می‌فرمایید رو یمفرستن مناطق آفریقایی که کسی بو نبره از عوارضشافغا ...

اونجام فک نکنم ببرن..داروهای جدید رو داوطلبانه رو کسایی ک بیماری دارن آزمایش می کنن ن اینطوری

اونجام فک نکنم ببرن..داروهای جدید رو داوطلبانه رو کسایی ک بیماری دارن آزمایش می کنن ن اینطوری

بله این داستان مناطق دور افتاده آفریقا هم قدیمیه

فقط مثال زدم که نگه افغانستان هم موش آزمایشگاهیه!!

وگرنه الان علم پیشرفت کرده دیگه همچین کارایی نمیکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خودت هم انگار قرصاتو نشسته خوردی🤣🤣وارد میکنن نمی سازن که

😂😂😂😂😂توضیح دادم برای کاربر ایزابل

اره بخدا نمیدونست قرصه اصلا از کجا اومده داره اونم تعریف میکنه و میخوره

نه شما میدونی ما چند ساله از این دارو تهیه میکنیم و استفاده میکنین

یه مشت بیسواد  جمع شدین اینحا تریاک تریاک میکنید البته تقصیر شما نیست گلم 

از کجا میخواین ببینید همچین چیزاییو هنوز چشم و گوشتون بسته اس

تا اسم افغانستان میاد گارد گرفتناتون شروع میشه اما باید اینم قبول کنید که بهترین داروهای خارجی رو افغانستان و عراق وارد میکنن

درضمن افغانستان صنعت داروسازی نداره که دارو درست کنن عزیز بهتره یکم مطالعه کنید 

بعدش شروع به تمسخر کنید 

اینایی که اینجا تمسخر میکنن خودشون از همه مسخره ترن

بخوره فقط بعدا تو میمونی و یه شوهر معتادهطبق تجربه میگم

شما اگ تجربه داشتی اصلا همچین چیزی نمینوشتی 

همونطور که گفتم چون ندیدین نمیدونین اصلا و هیچ اطلاعاتی ندارید

و حتی اینم نمیدونید اق

افغانستان داروسازی نداره همه داروهاشون وارداتیه کشورای دیگه ای هست مثل امریکا