2777
2789
نه چرا کم باشه از نظر من مهر یعنی فروختن دختراگه به من باشه مهر نمیگرم به جاش قید میکنم در طول زندگی ...

خوب ایشالا تو شوهر کردی این قانونو عملی کن.اومد مرد هر چی درامد داره بده ب پدر یا برادرش ب اسمه خودش نباشه اونوقت سرت بی کلاه میمونه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط مهریه باشهمن از حلقومش بیرون میکشم.

یا امام حسین 

امیدوارم جدی نباشید 

وگرنه دلم به حال اون بیچاره سوخت 

شما که به خاطر پولش باهاش ازدواج نمیکنی 

آدما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن

یا امام حسین امیدوارم جدی نباشید وگرنه دلم به حال اون بیچاره سوخت شما که به خاطر پولش باهاش ازدواج ن ...

😂😂😂😂🙃🤣🤣🤣🤣ن خدایی شوخی کردم بخدا

خیلی دوسش دارم 😂🤣وای جر چقد خندیدم

ببخشید عزیزم

وای ن نمیخام بعد اون ی روزم زنده بمونم

این عشق عاشقی ها چهل پنجاه سال دیگه به درد نمیخوره ،برو دادگاه رو یه سر بزن نه بچه رحمش میاد به پدر مادرش نه قانونی چیزی دستتو میگیره ،پس یه چی معقول بزن که بعد ها یه خونه ازش گیرت بیاد آواره نشی مثل همسایه ما