2777
2789
عنوان

خونه مون جن داره

140 بازدید | 15 پست

باور کنید راست میگم خیلی میترسم خودم اوایل شک کرده بودم مثلا شبا که میخوابیدم مدام صدا های عجیب و غریب میشنیدم مثلا یه شب احساس کرد شیر آب رو یک نفر باز کرد و زود بست ‌ولی صبح از مامان و بابام پرسیدم گفتن شب اصلا بیدار نشدن 😑 یه بار بیدار هم بودم بعد چشامو بستم یه لحظه قشنگ یه سنگینی روی پام احساس کردم تکون خوردم دیگه چیزی حس نکردم خواهرم هم دیروز میگفت شب که خونه ما خوابیده صدای ظرف و اینا توی آشپزخونه شنیده حالا من دارم زهرترک میشم دیشب تا صبح از ترس خوابم نبرد چیکار کنم😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نیست نترس خونه ماهم داشت سعی کن دعا بخ‌ونی مثل ایت الکرسی بخونی نگران نباش حونه ما هم داره بی ...

من خیلی ترسی ام شب مدام ایت الکرسی میخونم ولی بازم میترسم

من خیلی ترسی ام شب مدام ایت الکرسی میخونم ولی بازم میترسم

بهش.ن زیادفکر نکن سعی کن وقتی فکرشو میگنی خودتو مشغول کنی شبها هم با بقیه بخ‌اب تنها نخ‌ب زود بخواب بهشون فکر نکن دعا هم کن 

مادرم اینا که کلا باور نمیکنن میگن توهم میزنی

ببین ممکنه اینم باشه پس اونها هم اثری ندیدن تو هم بهش فکر نکن مکمکنه تو هم.راست بگی ولی درکل فکر نکن بهش کلا فکر نکن سعی کن شبا هم زود بخوابی با بقیه که نترسی دایم هم ایت الکرسی بخ.ن و کنارت باشه 

منم یه شب تو اتاق شب موقع خواب همین که خوابم ببره یه چیزی انگار بهم دست میزنه یا از بالای سرم صدا می ...

من قشنگ احساس کردم یک نفر روی پاهام نشسته با اینکه بیدار هم بودم 😥

ببین ممکنه اینم باشه پس اونها هم اثری ندیدن تو هم بهش فکر نکن مکمکنه تو هم.راست بگی ولی درکل فکر نکن ...

دعای چاپی قدیمی کسی داشته باشه خطرنا‌که ؟

لایک نکنید .توروخدا