2777
2789
عنوان

⛇☃︎・❥・کی پاپرها لطفا بیاید・❥・⛇☃︎

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 100 پست
قبلا همرو باهم بودم اما الان دیگه نه

چرا الان نه ؟ سلیقه تون عوض شد؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهانه فن شون نیستم ولی همین الان دارم اهنگ black swan رو گوش میدم😂

پس از نوع موسیقی کی پاپ خوشتون میاد 

بلک سون واقعا عالی و قویه از بی تی اس

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بی تی اس و بلک پینکایتزی و تی اکس تی و جی ایدل هم دوست داشتماینطور نیست که بگم کلا دوسش ندارم ولی مث ...

پروفایلتون هنوز لیساس

چقدر بد..

من بیشتر کیدرامرمکه این اواخر به خاطر درس گذاشتم کنار اخرین فیلمی که دیدم به جز اسکویید گیم ، هندوان ...

چه خوب منم کیدرامرم البته جدیدا کمتر فیلم میبینم

اوه چه عالی و قوی منم بیشتر از ده تا گروه رو استن میکنم ولی BTS مورد علاقه ترینمه بایستون از گروه ها ...

چقد جالبه .

هوممم .

از بی تی اس که اوتی سوم

استری کیدز  هیونجین و فیلیکسی.

چا اون وو جون ، مونبینم دوس داشتم اخی.

دیگه ریوجین از ایتزی .

آیو عشقم .

بیشتر یادم نمیا😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

چرا الان نه ؟ سلیقه تون عوض شد؟

من ده سال پیش کی پاپو با گروه دابل اس شروع کردم با بلک پینکم تموم کردم کلا کیپاپ با ورود نسل های جدید و حاشیه سازی ها  خیلی مضخرفو بی محتوا شده 

You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
بایس چیه😂

مثلا یه آرمی  توی گروه بی تی اس علاوه بر اینکه از همه اعضا حمایت میکنه و همه رو دوست داره ولی یکی از اعضا رو بیشتر یا خاص تر میپسنده و ازش دنباله روی میکنه 

به اون میگن بایس 

مثلا من از گروه استری کیدز بایسم هیونجینِ 

البته میشه همه رو بگی که بایستن اون موقع بهت میگن Ot (او تی)

اولین پروفم بود که گذاشتم بعدش دیه برنداشتم گذاشتم بمونه

درسته

وقتی دغدغه فکری و کارا بیشتر میشه کمتر وقت پیدا میکنی که بری دنبال اینجور چیزا کم کم سرد میشی

اره بعدم دیگ تا ی جاهایی مثلا دوسال پیش گروه ها خفن ظاهر میشدن دیگ الان شاید خوب باشن ولی مث قبل نه یا شایدم من اینجور حس میکنم... ولی خلاصه جو خود کی پاپ هم یخورده تاکسیم شده... 🚶🏻‍♀️

چقد جالبه .هوممم .از بی تی اس که اوتی سوماستری کیدز هیونجین و فیلیکسی.چا اون وو جون ، مونبینم دوس د ...

منم از بی تی اس اوتی ام 

استری کیدز هیونجین 

تی اکس تی سوبین و یونجون 

قبلا بلینک هم بودم 

و سایر گروه های کی پاپ...😂