2777
2789

مامانا تو مدرسه بچتون توی این چهار ماهی که گذشته، آیا جلسه برگزار کردن برای والدین که راجع به بچه ها و درسشون و مسائل اینجوری صحبت کنن؟

یا جلسه ای که شما انتقاد کنید و پیشنهاد بدید و نظر سنجی کنن؟

البته بیشتر منظورم مدارس غیردولتیه

اره دخترم هر ماه دارن 

علاوه بر اولیا خود بچه ها هم با معلم و معاون جلسه میزارن 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

اینجا هر بار پول بخوان جلسه برگزار میکنن فقط

منکه دیگه خودمو لعنت بین کردم تو این جلسات شرکت کنم

نهایتش میخوان بگن مادره فلانی بی مسئولیته

بذار بگن

والا تنها حرفی که زده نمیشه از نوع درس بچه هاس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دخترم دولتیه دو تا جلسه با مامان ها گذاشتن

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

اره هر ماه جلسه میذارن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پول واسه چی می‌خوان؟

تعمیر شوفاژ خونه

مستقل کردنه کلاس

تهیه پرژکتور واسه کلاس

خرید پرینتر جدید

خلاصه هر دفه به یه بهانه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری