2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته خانما بیاید حرف بزنیم 👁🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست
🤣🤣مادرشوهر منم پنج دیقه پیش اومد بالا یه تیکه انداخت و رفت زنیکه کرمو

تو یه ساختمونین پس چه جوری تحمل میکنی🤯

مادرشوهر من فقط دنبال ترحمه یه بار نشد حالشو بپرسی بگه خوبم همیشه میگه آی فلان جام

خونه‌ی ما هم که اومده هر کوفتی میذارم جلوش میگه میلم نمیکشه بخورم. شوهرمم از دست و پاش آویزون میشه که تو رو خدا بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم یه زن نازنازیه و یه هفته‌ست خونه‌ی ماست شوهرمم کاری جز نازشو خریدن ندارهفکر کن من شامشو می ...

👀چ حرص در بیاره کار شوهرت 

صبوری کنه مادرشه دیگ چی بگه چیکار کنه تا بره. باز ب سیتم قبلی خودش بر میگرده غیر اینه؟😅

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

مــن پس از کلی کلنجار رفتن با خودم بالاخره متقاعد کردم خودمو که بشینم درس بخونم...هروقت به این فکر میکنم که الان اطرافیانم بیرونن و من بخاطر درس موندم خونه دلم میخاد برم درس بخونم💔 کاش میشد این فکرو قاب کنم بذارم تو اتاقم

میدونی خیلی دلم از خودم گرفته...که چرا اینقد در حق خودم کم کاری کردم،،،اصلا درست از زمانم استفاده نکردم 3ماه دیگم کنکور دارم

هی زندگی❤️‍🩹

هیچی چای میخورم و فک میکنم که چیکار کنم دو دلم نمیدونمبرا آزمون استخدامی بخونم با یه بچه دوساله با ه ...

شرایطتش رو داری  میتونی برو اراده قوی داری موفق میشی 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

مرسی عزیزم

🙏🖤

به فکراینم ک برم موسسه حقوق ثبت نام کنم نکنمازدواجم سرمیگیره بهمن نمیگیرهبرم ثبت نام کنم ازدواج کنم ...

برای ازدواج زود نیست؟

بشین فعلا درس بخان  خوب اول ب هدفت برس بعد ازدواج کن

با شوهرم دعوام شد کلی فحش داد ،ب خودم و خانواده ام منم گفتم هرچی گفتی خانواده خودتن و ب اونا برگرده ...

روح پدرتون شاد 

زندگی گاهی شادی و ناراحتی داره سعی کنید مشکل رو حل کنید با فحش کاری چیزی حل نمیشه خاهرم

👀چ حرص در بیاره کار شوهرت صبوری کنه مادرشه دیگ چی بگه چیکار کنه تا بره. باز ب سیتم قبلی خودش بر میگ ...

آره ولی تا بره من ترکیدم از حرص

حالا بره هم فکر کنم شوهرم تا یه مدت تو خونه ماتم بگیره که مامانم پیر شده

انگار فقط این مامان داره یا فقط این پیر شده

عه بسلامتی .. چه رشته ای؟ دولتی ازاد؟

پیام نورم 

علوم تربیتی عزیزم

اخه اگ نخابم تو مهمونی مث موتادام و صگ میشم

برو حمام بخاب یکم عزیزم😂ک پاچه نگیری تو مهمانی قربونت

مــن پس از کلی کلنجار رفتن با خودم بالاخره متقاعد کردم خودمو که بشینم درس بخونم...هروقت به این فکر م ...

تو از الانم میتونی استارت بزنی ب شرطی ک  فکر های مختلف رو از سرت دور بندازی این روند پیش بری فقط خودتوعقب نشینی میکنی تلاش الان تو ارزشی هستش 

میشه یکم از علوم ماورایی بگید🫣

بپرس سوالی ک داری تا بگم بانو

برای ازدواج زود نیست؟بشین فعلا درس بخان خوب اول ب هدفت برس بعد ازدواج کن

اخه۲۷سالمه باپسری ک میخوام ازدواج کنم۸ساله باهمیمم بعدهی این ماه اون ماه میکنه دستش خالیه نمیدونم چه غلطی بکنم سوزنمم گیرکرده به اومدنش