2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته خانما بیاید حرف بزنیم 👁🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست
اهل فیلم دیدن نیستم هووف

چ بد🤣

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلم گرفته‌..هعی

چرا

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

هیچی نشستم از دست شوهر و مادرشوهر حرص میخورم

🤣🤣مادرشوهر منم پنج دیقه پیش اومد بالا یه تیکه انداخت و رفت زنیکه کرمو

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

چیکار کردن مگه

مادرشوهرم یه زن نازنازیه و یه هفته‌ست خونه‌ی ماست شوهرمم کاری جز نازشو خریدن نداره

فکر کن من شامشو میپزم میذارم جلوش بعد که میخوره رو به مادرش میگه دستتون درد نکنه😐

کوفتت بشه مرد

پیش مادرش خیلی اخلاقش عوض میشه و من الان خیلی حرصی ام

💔😓

خدا بیامرزه روحش شاد برای آرامش خودت و مادربزگوار حتما قرآن بخان براش 🙏

اسی تو بگو .. مجردی متاهلی بچه داری بیکاری درس میخونی چیکار میکنی😂🫢

مجردم خاهرم 

دانشجوام 

به فکراینم ک برم موسسه حقوق ثبت نام کنم نکنم

ازدواجم سرمیگیره بهمن نمیگیره

برم ثبت نام کنم ازدواج کنم پولم حروم میشه

نرم ثبت نام کنم ازدواجم نکنم وقتم حروم میشه

بخوام ثبت نام نکنم خودم بخونم بی برنامه بی فایدس

😑چه کنم موندم بیکاربی عار علاف😑😑

هیچی خابم میاددد حموم نرفتم شبم میخایم بریم مهمونی

پاشو برو حمام گلم یه بسم الله بگو پاشو یکم استراحت کن بعدش آماده شو