2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته خانما بیاید حرف بزنیم 👁🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 84 پست
آره ولی تا بره من ترکیدم از حرصحالا بره هم فکر کنم شوهرم تا یه مدت تو خونه ماتم بگیره که مامانم پیر ...

😂😂مث مادر من فکر میکنید

دیگ فرزند همینه مخصوصا اقایون ک مامانی هستند 😅

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اخه۲۷سالمه باپسری ک میخوام ازدواج کنم۸ساله باهمیمم بعدهی این ماه اون ماه میکنه دستش خالیه نمیدونم چه ...

👀ماشالا شما خودت عاقلی الان

با پسری ک  دستش تو جیبش نیست ازدواج میخایی کنی؟

آیا اهل تلاش هست آیا پیشرفت میکنه؟

زندگی خاله بازی نیست دقت کن حتنا تو انتخابت بزگوار

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو یه ساختمونین پس چه جوری تحمل میکنی🤯مادرشوهر من فقط دنبال ترحمه یه بار نشد حالشو بپرسی بگه خوبم ه ...

اره شوهر بچه ننم راضی نمیشه جدا بشیم‌الان ۱۲ساله 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

بپرس سوالی ک داری تا بگم بانو

علوم ماورایی همون جن موجودایی هستن که نمیبینمیشون؟

اطلاعات زیادی ندارم ولی علاقه دارم

مثلا دوست دارم بفهمم چطور بعضیا میتونن موکل جن داشته باشن

و..

علوم ماورایی همون جن موجودایی هستن که نمیبینمیشون؟اطلاعات زیادی ندارم ولی علاقه دارممثلا دوست دارم ب ...

جن و موجودات ماورایی

کسایییی ک موکل دار میخان بشن طلسم میزنن 

من طلسم یاد گرفتم کلی نمیزنم فقط در حد مطالعه هستم و یاد گیری 🙏 علوم ماورا عجیبه بی نیاز از انسانم😎 عشق در هیچی خلاصه نمیکنم فقط  خدا و خانواده خانواده خانواده  

دنیای اجنه شاید بگی بده ولی  خوبه 

اما اینکا یک انسان درگیر بشه و زا هدف زندگیش دور بشه بده خیلی چیزا حرفا هست راجب این موضوع 

اره والا باید قدر همین الانو بدونم❤️🥲

پس بدان دختر جان🥰بسم الله کن توکل کن ب خدا ان شاءالله ک خیره 

اره اهل تلاش هست طفلی

خوب پس اگر میدانی ک  ارتقاع پیدا می‌کنند و میتونه خانه اجاره کنه یا از مخازج زندگی بر بیاد استارت بزن فعبا عکر کن

😍😍😍وای دنبال یکی بودم که پیام نور و آزاد درس خونده باشه علوم تربیتی با تربیت معلم فرق داره؟

تربات معلم ی گرایش شغلی است تا جای ک بنده اطلاعات دارم 

جن و موجودات ماوراییکسایییی ک موکل دار میخان بشن طلسم میزنن من طلسم یاد گرفتم کلی نمیزنم فقط در حد م ...

جدییی چقد جذاابه برام😍

خیلی سئوال داشتمااا حیف الان یادم نمیااد💔😂🥲

اینکه دعانویسا(کسایی که جن دارن)سرکتاب باز میکنن و یه چیزایی راجب ادم میگن داستانش چیه چطوریه؟

باتوجه به دانسته هات نظرت راجب آیندمون چیه؟از قبل مشخص شدس یا تغییر میکنه یاچی🥲❤️

جدییی چقد جذاابه برام😍خیلی سئوال داشتمااا حیف الان یادم نمیااد💔😂🥲اینکه دعانویسا(کسایی که جن دارن ...

دعا نویسا؟ ب اونا اعتقاد ندارم الان نصف مردم احساس میکنم دعا نویسن و ادعا میکنن ک جادوگرن👁🙄

کساییی ک سرکتاب باز میگیرن باز کمی بهتره 

سرنوشت انسان رو هیچ هیچ انسانی نمیتونم بگه فقط میتونه قسمتی از اتفاقاتی. ک برات خاهر افتاد رو بگه 

سرنوشت انسان. رو خدا رقم زده چ بسا انسان البته از ناآگاهی خودش  خراب میکنه آینده اش رو خدا ب ما عقل داده راه چاره هم داده ولی استفاده نمیکنیم ازش

من میخام معلمی بخونم دانشگاه آزاد .. چیکار کنم از کجا شروع کنم شما آزمون استخدامی چن سال بعد میدین؟

مدرکت چیه؟