2777
2789
عنوان

زایمان😰

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست
نه اصلا😂😂😂فک کن اصلا پیاده روی هم نمیکردم چون بچه پایین بود میترسیدم روز زایمانم دکتر همش میگفت و ...

خوب تغذیتون چی ؟ 

خیلی مراقبت می کردید ؟ 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
خوب تغذیتون چی ؟ خیلی مراقبت می کردید ؟

اره من کلا ورزش نمیکنم ولی هرکی انداممو ببینه فک میکنه ورزشکارم 😂😂من تو طول بارداری هم برنج وماکارونی واینجورچیزا رو نمیخوردم بیشتر میوه وسبزی وگوشت کبابی وشیرولبنیات اینا زیاد میخوردم البته الانشم غذاهای سرخ کردنی وچرب وچیلی دوس ندارم ولی برعکس دخترم عاشق اینجورچیزاس😑😑استعدادچاقی هم داره از طرف خانواده باباش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من کلا ورزش نمیکنم ولی هرکی انداممو ببینه فک میکنه ورزشکارم 😂😂من تو طول بارداری هم برنج وماکار ...

ماشاالله بهتون 😍🌸

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

من تجربه خوبی داشتم بدون امپول و اینا

از ماه نه ورزشارو انجام میدادم حتی تا دم زایمان اسکات و اینا میزدم. پیاده روی هم با وجود شرایط سختم هر وقت میتونستم انجام میدادم .

با یک گروهی آشنا شدم تو ایتا که خیلی کمکم کردن و رزق خدا بود. اگه خواستید پیوی لینک بدم.

برای زور زدن هم هر وقت دکتر گفت باید زور بزنید.

ببینید یک سریا هستن خیلی حساس به دردن من این جوری نبودم و اصلا جیغ نمیزدم چون جیغ هیچ تاثیری نداره

ذکرا رو بلند میگفتم مثلا یا فاطمه

این افراد سزارینم بکنن باز غرغر می کنن هی

توکل کنید به خدا و ازش بخوایید

هر روزم انشقاق و نادعلی بخونید

من تجربه خوبی داشتم بدون امپول و اینااز ماه نه ورزشارو انجام میدادم حتی تا دم زایمان اسکات و اینا می ...

ممنون عزیزم خیلی آرومم کردید. 

میشه گروهش برا منم بفرستید درخواست میدم

گوگل سرچ کن ورزش و تکنیک نفس گیری ،،، جیغ الکی باعث از دست دادن انرژی میشه ولی اگه موقع انقباض تنفس عمیق درست بکشی روی روند زایمان تاثیر داره ،،،امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی 

درد زایمان طبیعی را به اتاق عمل ترجیح میدم

ی توپ پیلاتس بگیر رو اون بشین ورزش کن ورزش لگن 

مثل اینکه میخوای پتو بشوری با گام بلند لگد کنی اینو هر روز بکن 

پیاده رو ک همه گفتن 

بزن نت میاره درضمن اصلا نترس 

ترس و استرس زایمان رو سخت میکنه ریلکس باش 

کل زایمان سخت نیس فقط نیم ساعت اخرش سخته ک اونم گذراس

من تجربه خوبی داشتم بدون امپول و اینااز ماه نه ورزشارو انجام میدادم حتی تا دم زایمان اسکات و اینا می ...

خب یکم درد منطقیه

بالاخره بچه داره ب دنیا میاد

مادر داریم میشیم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

منم سزارین انجام دادم شاید راضی باشیم اما اگه ناخواسته بچه سوم بیاری مث من ممکنه این اتفاق واست بیفته دیواره داخلی رد زایمان های قبلی نازک شده دکترم از سونو گفت متاسفانه در ماه های اخرم گفت امکان ترکیدگی کیسه اب هست و خطر زایمان زود رس الانم تو انومالی طول سرویکسم با سونو واژینال بخاطر همین مشکل شده 16 میل دقیقا از سونو ان تی تا الان نصف شده اگه طبیعی زایمان کرده بودم الان اینطوری نمیشد