2777
2789
عنوان

زایمان😰

312 بازدید | 36 پست

دیروز یه کلیپ دیدم زایمان طبیعی زن خیلی جیغ و داد می کرد منم یه ماه دیگه باید زایمان کنم 

اینقدر درد دارع؟ 

نگران شدم از وقتی دیدم  دردش خیلی بد؟ 

اونهایی که طبیعی به دنیا آوردن بچه هاشونو برای کمتر درد گرفتن  چه طور باید زور زد؟ 

چه ورزشی کنم ماه هشتم

چی کار کنم کلا زایمان بهتر و راحت‌تری داشته باشم 

اگه تجربه دارید لطفا بگید ممنون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودمم کلی جیغ وداد کردم سرزایمانم😂😂😂پرستاره هی میومد میگفت چیه عوض اینا قرآن بخون ولی واقعا نمیتونستم 😆میگفتم من غلط کردم توروخدا منو ببرین سزارین اشتباه کردم اومدم اینجا😑😑😂😂😂

قبلش یه معاینه ای انجام میدن 

حالا نمی دونم که این کارو باید خودت پیگیری کنی یا نه 

که ببینن آیا لگن شرایط زایمان طبیعی رو داره اگه نداشته باشی میری سزارین 

حالا دوماً از کجا می دونی شما هم قراربه سختی اون خانم زایمان کنی ؟ 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
من خودمم کلی جیغ وداد کردم سرزایمانم😂😂😂پرستاره هی میومد میگفت چیه عوض اینا قرآن بخون ولی واقعا نم ...

شما قبل از بارداری تو اهل ورزش کردن بودید ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
آخرش چی شد؟ چه شکلی باید زور بزنیم؟

هیچی دیگه اخرش طبیعی زایمان کردم😂به من گفته بودن بعد اینکه فول شدی یه سرم بود انگار زدن که دردم کمتر شه ولی ضربان قلبم رفت بالا اونم برداشتن ...اگه میخوای طبیعی زایمان کنی حتما مامای همراه ببر با خودت وگرنه حتی بیمارستان خصوصی هم باشی محل نمیدن اونا فقط میگفتن زور بده منم زور میدادم دیگه اینکه چه جوری یا چیکار کنم چیزی نمیگفتن برا من کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان شوهرمم اصرار کرد پواپل ندارم همون طبیعی برو یه دفعه ای شد وکلا هیچ تحقیقی هم نکرده بودم چون سزارین میخواستم

شما قبل از بارداری تو اهل ورزش کردن بودید ؟

نه اصلا😂😂😂فک کن اصلا پیاده روی هم نمیکردم چون بچه پایین بود میترسیدم روز زایمانم دکتر همش میگفت ورزشکاری؟منم میگفتم نه اصلا😂