2777
2789
عنوان

اینکه وسایلت گرون باشه شیک تره یا تمیز و مرتب بودن شیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست

بزارید یه مثال بزنم

یکی از اقوام زنی که خیلی به سلامت روحی و جسمی اهمیت میده

خونه و زندگیش وسایل معمولیه

اما فوق العاده تمیز . مرتب . و با نظمه

از تیپ و لباس هم همینطور 

گرون نمیخره اما همیشه در نظر بقیه شیک پوش و با سلیقه ‌اس

مثلا یکیش در نظر من

اما از اون ور زنی هست که بهترین خونه و وسایل داره

اما سلیقه صفره. و آدم تمیز و مرتبی هم نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفت درستهمن بیشتر منظورم اینهبا همین وسایلی که دارم ادامه بدم .و بیشتر روی تمیزی خودم و خونه زندگیم ...

برای زندگی خودت ،بستگی داره سطح مالیت چطوره 

داری وسایل بخر ،مثلا ده سال قبل ،یه سری چیزاروعوض کنی مثل مبل ووسایل چوبی خوبه ،یامثلا قسطی ،اگه خیلی قدیمی نیستن به نظرمن که لازم نیست ،پس انداز کن ،که مثلا یه باره اگه خونه خودت بازسازی کنی ،اگه مستاجر خونه بهتراجاره کنی

لباس گرون ،هم باز بستگی به جیب داره ،داشته باشی خوبه ،متوسط باشی ،لباس معمولی بگیر وزود بگیر که روحیه ات خوب بشه

ودرکل هدف بهترین لباس ووسایل نباشه به نظرم ،هدف اینکه مال من ازهمه بهترباشه نباشه ،چون آدم ازپیشرفت می ندازه ،بخاطر دل وروحیه خودآدم باشه ،اره میارزه هزینه کنی 

هدف پیشرفت توزندگی باشه ،از هرلحاظ ،اینکه ماشین یه مدل ببری ،چندتا تیکه طلا پس انداز کنی و...

وسایل ولباس امروز مدهستن ،فردا یه چیز دیگه میاد 

برای زندگی خودت ،بستگی داره سطح مالیت چطوره داری وسایل بخر ،مثلا ده سال قبل ،یه سری چیزاروعوض کنی مث ...

عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتی 

من مجردم

منظورم تیپ و لباس خودم . و وسایل اتاقم بود

آدم با سلیقه ای هستم تعریف نباشه

اما یه مدت زیاد اصلا نتونستم اونجوری که می‌خوام(کمال گرام)

مرتب و تمیز باشم . چه ظاهری چه تو اتاقم

فکر کردم امسال شروع کنم به خونه تکونی و تیپ تکونی😅

یا وسایل عوض کنم .

عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتی من مجردممنظورم تیپ و لباس خودم . و وسایل اتاقم بودآدم با سلیقه ای هست ...

خواهش میکنم ،این زودترمیگفتی 😂

مجرد فقط باید تیپ بزنه ،خوش بگذرونه ،اگه شاغله یکم‌طلا بذاره کنار ،باهرحقوقش پس انداز بکنه وبیشتر به خودش برسه 

مجرد درحدروتختی نو ،هزینه کنه کافیه 

اتاقت خودت هستی وخودت ازهرچی حس بدمیگیری بنداز دور 

اگه احساس خوب داری ،بذاره همونطوربمونه

خواهش میکنم ،این زودترمیگفتی 😂مجرد فقط باید تیپ بزنه ،خوش بگذرونه ،اگه شاغله یکم‌طلا بذاره کنار ،با ...

شاغل نشدم هنوز اما اهل پس انداز و خرید طلا هستم

مثلا می‌خوام خرید کنم برای خودم

موندم لباس گرون بخرم . یا لباس با قیمت معمولی ولی جنس خوب.

کمال گرام

همش میگم نه یه لباس جنس عالی بخر حتی اگر گرون بود

بعد از اون ورم نمیتونم سر تاپامو اینطوری بخرم

بعد بیخیال میشم هیچی نمیخرم😅 اصلا گیر کردم