2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10250 بازدید | 171 پست
چه جوری روشون میشه .اخه ادم چقد باید شیطان صفت بشه ب پاره تن خودش نظر داشته باشه

وقتی مواد میزنن

دچار توهم میشن 

اونوقت دیگه غریبه و اشنا نمیشناسن

یه معتاد بعد از مصرف شیشه فکر کرده بود مادرش شیطانه

کشته بودش

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

تو سایت همسریابی معتبر ثبت نام کن موردای خیلی خوبی معرفی میکنن هیچکسم خبردار نمیشه تازه خودشونم از طرف تحقیق میکنن که ادم درستی باشه ، تو ام که معلمی رو هوا میبرنت میان محل کارت تحقیق میکنن ، واسه خواستگاریم ادرس خونه عمتو بده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حیف مشهد نیستی وگرنه من خونه میدادم بشینی راحت باشی

ولی من‌ با دیدن این پیامت بغضم ترکید 

نه که قبول کنما

همین که همچین ادمی وجود داره و حس دلگرمی بهم میدین 

این حس حمایت کلی برای من ارزش داره 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

عزیزم من واقعا برام قابل قبول نیس حرفات 

تاپیک هاتو دیدم  زدی معلم رسمی هستی

خب شما چرا اصن باید توی همچین خونه ای بمونی؟

اصل مطلب شغل و درآمده ک شما داری

کی گفته راهش ازدواجه؟

راهش اینه مراجعه کنی بهزیستی و ازشون کمک بخای

بگی ی مدت خابگاهی جایی بهت بدن

پانسیون هم زیاد هست اینروزها 

دقیقا برا کسایی مثل شما. ک روزا سرکار میرن و شبا سرپناه دارن...  بدون اذیت خانواده 

حماقته موندن توی همچین خونه ای

عموهات هم معتادن مث چی میترسن  ی بار مزاحمت شدن ازشون شاکی میشی  پاشون ب پاسگاه برسه از ترس بازداشت شدن دیگه آدم میشن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

موندی توی خونه ای ک حتی امنیت جانی نداری 

ول کن همرو 

خاهر و مادربزرگ و غیره 

همه شونو بذار کنار و خودتو نجات بده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم من واقعا برام قابل قبول نیس حرفات تاپیک هاتو دیدم زدی معلم رسمی هستیخب شما چرا اصن باید توی ه ...

خب بهتره اینجوری بگم که پیگیر شدم ولی بهزیستی کمک نکرد و اعلام کردن که جایی ندارند 

مورد بعدی هم این که نمیدونم اسمشو بذاریم عدم شجاعت 

ترس اینو دارم پدرم خواهرم بیان و تا اخرش کلا بمونم رو گردن من 

و من از چاله بیوفتم تو چاه اینجا حداقل مسعولیت ندارم 

میگین قبول نکنم من خواهرمو چجوری قبول نکنم 

پدرمم که کتک میزنه زورم بهش نمیرسه 

کسی جرات این کارو ندارهخونه قفل و در و پیکر داره.یه خونه بگیر نزدیک مدرسه که دیگه چشمت به اونها نخور ...

خب پولی که من میتونم جور کنه یه سوییت تنها میشه تو یه محله متروکه که امنیت نداره 

من نمیتونم اپارتمان کرایه کنم که هیچ پس اندازی ندارم 

استارتر چرا انقد پافشاری میکنید رویه موندن تویه اون خونه ،  خودتو نجات بده برو ولش کن مادربزرگت  عمرش رو کرده ، عموهات هم که دیگه رد دادن ، خودت و خواهرت رو نجات بده یا حداقل اگه خواهرت شرایطش خوبه خودتو نجات بده دختر تویه باتلاق نمون

خب پولی که من میتونم جور کنه یه سوییت تنها میشه تو یه محله متروکه که امنیت نداره من نمیتونم اپارتمان ...

شروع به پس انداز کن

هروقت ده بیست میلیون پس انداز میکنی یه تیکه طلای دست دوم بگیر

وام کم بهره بگیر باهاش طلای دست دو بخر

باید از اینجا شروع کنی.

خب بهتره اینجوری بگم که پیگیر شدم ولی بهزیستی کمک نکرد و اعلام کردن که جایی ندارند مورد بعدی هم این ...

خب راه نده پدرت رو ، تو دیگه بزرگ شدی دست روووت بلند کرد به حرمت اینکه پدر هست هیچی نگو فقط شکایت کن ازش

فقط باید مستقل بشی

با این خانواده با اون شرایط سخت زندگی با اون.....

وقتی هیچکس به فکرت نیست خوب توام نباش

به این نمیگن خودخواهی به این میگن آینده نگری

زمانی که تنهای تنها هستی و هیچ پشتیبانی نداری باید خودت واسه خودت قدم برداری

مرگ یکبار شیونم یکبار

باید تصمیم بگیری که بسوزی و بسازی یا رها بشی از این همه غم و اندوه و به خودت فکر کنی

میتونی شرایط بگی و خیلی راحت انتقالی بگیری و بری یه شهر دور

صددرصد اولش سختی داره اما کم کم شرایط خوب میشه

با اونا بودن هم روح روانت از بین میبره هم پولی که با سختی در میاری از دست میدی!

این اصلا منطقی نیست.

آبجی گلم واسه یکبارم که شده تصمیم درست بگیر

موفق باشی😇🥰👍

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................!بدون شرح واسه تیکه انداختن نیست😒لایک

ستاره خانم. تاپیک های دیگه شما رو خوندم. بغضم گرفت. خدا خودش برای شما جبران کنه. از دست بنده هاش که کاری بر نمیاد. 

اما این به ذهنم رسید که به شما بگم. 

حرفای افرادی مثل شما باعث میشه که من پدر خیلی حواسم جمع دخترم باشه. 

حتما تو شاگردان شما هم تو آینده پیدا میشن کسایی که مشکلات دارند. وجود الگویی مثل شما براشون باعث میشه که اونها هم سر خم نکنن پیش مشکلات. 

امیدوارم که بعد از این سختی ها ، آسانی برای شما مقدر شده باشه. 

🍂