2777
2789

الهی مریم شفا پیدا کنه 

کسی را ندارم بهم تبریک بگه برا تولدم ۳۷ سالمه هنوز مجردم دو ساله به خاطر مریضی پدر و مادرم سر کار نمیرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام‌عزیزم  .پیشاپیش تولدتون مبارک انشالله به هر خواسته ای که در دل داری برسی امیدوارم حال پدرمادرت خوب باشه .الهی روزگار روی خوششو بهتون نشون بده .از خدا میخوام یه بخت خوب نصیبت بشه جبران چندسال تنهایی تون بشه درکنار هم شاد باشین 

پیشاپیش تولدتون مبارک

ان شاءالله زودتر به آرزوهاتون برسید و حاجت روا بشید

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

عزیزدلم من بهت پیشاپیش تبریک میگم😍😍😍❤️❤️🥰🥰🌷🌹🌹

همه چیز که ازدواج نیست 

قسمت میدم به درگاه خدا اصرار نکن 

من ۲۳ سالمه خیلی مشکلات داشتم تو زندگیم همیشه ختم میگرفتم خدارو اصرار میکردم که ازدواج کنم 

بعد عید ۴۰۲ عروسی کردم اینقدر شوهرم کتکم میزد و از خونه مینداختم بیرون که افسردگی شدید گرفتم وزنم رسیده بود به ۹۰ کیلو 

روزی هزار بار میگفتم خدایا گ.وه خوردم گفتم ازدواج کنم این چه مصیبتی بود به سرم اومد

دیگه نتونستم بمونم بعد از ۶ ماه دعوا و جنگ اعصاب برگشتم خونه پدرم

الانم یکسال و نیمه با هم زندگی نمیکنیم و دادگاهی بودیم میگفت تا مهریتو نبخشی طلاقت نمیدم 

منم بعد از کلی دوندگی توی دادگاه مهرحلال جون آزاد کردم الانم دور کارهای پایانی طلاقمون هستیم 

از مجردیت لذت ببر و خودتو مشغول کاری درسی یا همون پدر و مادرت کن 

خدا کمکت کنه

مرسی عزیزم تا حالا یه آب خوش از گلوم پایین نرفته

انشالله امسال سال رسیدن به آرزوهات باشه 

ازدواج عالی شغل خوب سلامتی و دلخوشی زیاد نصیبت بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️