2777
2789
عنوان

سیزده دی هم روز تولد منه هم شب آرزوهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 44 پست

تولدت مبارک قشنگم❤امیدوارم به هرچی که میخوای برسی و با آدم مناسبی ازدواج کنی و تو خوشبختی و حال خوب و دل خوش وجیب پراز پول غرق بشی😁🎀

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم

مرسی گلم همچنین

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
مرسی عزیز دلم

سلام عزیز دلم 

چند روز پیش تاپیکتو ذخیره کردم که بیام تولد تو بهت تبریک بگم 😇

درسته فرداست ولی من دیگه طاقتم نگرفت 🤭😅

تولدت هزاران بار مبارک انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده و تنت همیشه سلامت باشه 🥰

سلام عزیز دلم چند روز پیش تاپیکتو ذخیره کردم که بیام تولد تو بهت تبریک بگم 😇درسته فرداست ولی من دیگ ...

مرسی عزیز دلم الهی همیشه سلامت باشی فردا لیلت الرغائب از خدا میخوام هر آرزویی داری بهش برسی