2777
2789

توی یکی از طرحاشون شرکت کردم که اگه انتخاب بشم مشمول تخفیف میشم اول میخواستم ماز بگیرم ولی ظرفیتش تموم شد رفت واسه مهر سال دیگه ک کلا تابستونم میره

سر یه مسائلی حالا افتادم تو خط حرف آخر اصلا کلا خوبه؟؟چنتا فیلم رایگان دادن ببینم بد نبود ولی خب ماز رو فیلم ندیدم روش تدریس چیه نمیدونم

و اینکه لای محصولات حرف آخر کدوم بهتره؟؟؟واسه کنکور تجربی میخواستم پزشکی بیارم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

من عربیشو داشتم

بد نبود 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزشش رو داره کامل و جامع هست محصولاتشون؟؟ ماز جامع جامع بود نیاز به هیچی نداشتی با اون بسته الماس ماز ولی اینو نمیدونم

نکن این اشتباهیهر موسسه شاید ۱ یا ۲ دبیرش خوب باشنن همشونحرف اخر ک ....

واقعا؟؟ جدا جدا خریدن که بدتره بعدشم خیلی رتبه برترا داشتن دیگه موسسه ها تام لند گرونه و قلمچی حس خوبی ندارم

میمونه همین دوتا ماز و حرف آخر

چرا حرفتو خوردی لطفا بگو خواهش میکنم راهنمای میخوام

واقعا؟؟ جدا جدا خریدن که بدتره بعدشم خیلی رتبه برترا داشتن دیگه موسسه ها تام لند گرونه و قلمچی حس خو ...

ببین برو از هر دبیر ی فیلم ببین

ببین با کدوم ارتباط میگیری

برای من اینا خیلی خوب بود

زیست خیر اندیش

شیمی فراهانی

ریاضی عباسپور

فیزیک قضاتی

زمین چلاجور

ببین برو از هر دبیر ی فیلم ببینببین با کدوم ارتباط میگیریبرای من اینا خیلی خوب بودزیست خیر اندیششیمی ...

مرسی عشقم

کلا من داشتم چن ساال پیش اصلا راضی نبودم نمسفهمیدمشون عجیب بود کلا ولی مازو نخریدم توی تلگرام کلیپاشو پیدا کردم خیلی راضی بودم و من بیشتر فقد از جزوه هاشون استفاده میکنم کلیپاشونو فثد واسه درسای سخت میبینم ک واقعا فوق العادست