جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انشاالله مریم خانم شفا پیدا میکنن دعا میکنم براشون
برای پدر و مادر بزرگوارتون هم آرزوی سلامتی دارم
انشاالله مشکلاتتون حل میشه برای عاقبت بخیری خودتون هم بهترین ها رو آرزومندم تولدتون هم مبارک ها باشه 🌸
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
چرا گریه خواهرخوشگلم ،هممون به نوعی گرفتاری داریم مشکل داریم این روزا حال اکثریتمون خوب نیست همین منی که دارم براتون کامنت میذارم خدا بعد ۷ سال یه بچه بهم داد بچم مشکل داره بیماره انقدر دلشکسته و ناراحتم با مستاجری و بیپولی و گرفتاری حالا بچمم اینجوره .اما به سختی دارم روزگارمیگذرونم بی پناه و بی پشتیبان ، چه میشه کرد تازنده ایم باید زندگی کنیم .منم گریه م گرفت .میشه درشب ارزوها پسرکوچولوی منو هم دعا کنی بلکه خوب بشه هرروز که میگذره نگرانتر میشم خدایا
عزیزدلم من بهت پیشاپیش تبریک میگم😍😍😍❤️❤️🥰🥰🌷🌹🌹همه چیز که ازدواج نیست قسمت میدم به درگاه خدا ا ...
آخه عزیزم من حتی خواهر ندارم اگه مریض بشم یه کسی را ندارم یه لیوان آب دستم بده پدر و مادرمو من مواظبت میکنم الان سینه ام تیر میکشه میترسم برم دکتر چون مامانم کنسر سینه است مردمو و زنده شدم تا مامانم بهتر شد ناراحتی اعصاب شدید گرفتم از بس تو بخش شیمی رفتم تو همون اوضاع بابام سکته کرد چند روز تو سی سی یو و بعدم آنژیو یه پام این بیمارستان یه پام اون بیمارستان برا پرتو درمانی مامانم الان خودم دیگه میترسم برم دکتر چون هیچ کس ندارم تنهای تنهام کارم شده گریه