2777
2789
عنوان

کیا بعد از چندسال جدا شدن از عشقشون

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 68 پست
من عشق قبلیم رو بعد از هشت نه سال برای همیشه رها کردم

چجوری تونستی فراموش کنی

میشه منو راهنمایی کنی لطفا😭

میشه درخاست بدم؟یا همینجا؟از مشکلاتمون بگم شاید واقعا من مقصرم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری تحمل کردی😭

😍🖤خیلی خوبه من آزاد شدم  از بند اسیری دیگ دوسش ندارم لیاقت من بیشتر از  ایناستخود آزاری نکن ب مرور فراموشش میکنی گلم بسپار دست زمان

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

واقعا روانشناسی ؟منم راهنمایی میکنی لطفا ؟

حقیقتش فعلا عضویت روانشناسیم تا زمان تمدید تمام شده 

برای شما موردی نیست؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فعلن ک پیام نداده فقژ انبلاک کرده منو از اینستا و تلگرام

نده اصلا مهمم نیسن فقط نزاری برگرده 

کسی ک ی بار. رفته دوباره هم ممکنه بره اعتمادی بهش نیس 🖤🥰خودتو بیشتر دوست داشته باش ب خدت عشق بده گور تنام پسرای نمک نشناس  

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

😍بله عالیه من از اسارت انگار آزاد. شدم بهترین روز بهترین لحظات عمرم رو دارم نوشتم تا یادم بمونه چ خ ...

عزیزم یبار از شما راجب حس پرسیدم درست بود 

میشه جواب بدی (بچه ها نریزید سرش لطفا منوشرمنده نکنید💔)

بنظرت واقعا من درست فکر میکنم و طرفم منو نمیخواد و اهمیتی براش ندارم؟چرا چیزی ک ازش خواستمو انجام نداد و حاضر شد رابطمون گند بخوره توش؟

چجوری تونستی فراموش کنیمیشه منو راهنمایی کنی لطفا😭میشه درخاست بدم؟یا همینجا؟از مشکلاتمون بگم شاید و ...

آسون نبود 

اصلا آسون نبود 

اما تدریجی سعی کردم حذفش کنم ا. زندگیم 

در خدمتم عزیزم 🌹 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
😍بله عالیه من از اسارت انگار آزاد. شدم بهترین روز بهترین لحظات عمرم رو دارم نوشتم تا یادم بمونه چ خ ...

منم اولا که تنها بودم ناراحت بودم 

ولی الان میگم اخه احمق تنهایی که بهتر بود 

آسایش داشتی و...

خداروشکر که نجات پیدا کردی شکر گزار خدا باش♥️

بهترین ها سر راهتون قرار بگیره😍

حقیقتش فعلا عضویت روانشناسیم تا زمان تمدید تمام شده برای شما موردی نیست؟

نه عزیزم تو تاپیکم بیشتر توضیح دادم ممنون میشم اگه لطف کنی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
منم اولا که تنها بودم ناراحت بودم ولی الان میگم اخه احمق تنهایی که بهتر بود آسایش داشتی و...خداروشکر ...

😍🙏🩶ان شاءالله ک همیشه سر بلند و سر افراز باشی  خاهرم علی یارت باشه در پناه حق باشی 

بله درسته تنهاییی بهتره 

آدمش باشه اهلش باشه بد نیس ها ولی تو این اوضاع آدم آدم دیگ دارن از هم زده میشن 

دیگ ب حای خاهیم رسید ک خانواده چشم دیدن هم رو ندارن 

فعلا در مرحله خاهر بردار هستیم ک بعضی از خاهر برادر ها رابطه اشونقطع شده  البته مقطع اییی هستش 

میگم در کل از اینا بگذریم تنهاییی امت ترین نقطع برای ی فرد هستش 🥰 

عزیزم یبار از شما راجب حس پرسیدم درست بود میشه جواب بدی (بچه ها نریزید سرش لطفا منوشرمنده نکنید💔)بن ...

عزیزم این سوالت رو جواب دادم شرمنده ذهنم ب شدت سنگینه  اصلا بگمم غلط میشه  چون در حال باز کردن چشم سومم هستم و نمیخام تداخل بشه مغزم قفل میکنه در کنارش دارم درس هم میخانم و خوب سنگینی مغزم اومده سراغم متاسفانع ...فقط ب ی سوالت پاسخگو خاهم بود 

ولی قبلا ازم سوال پرسیدی همین سوال  بانو

آسون نبود اصلا آسون نبود اما تدریجی سعی کردم حذفش کنم ا. زندگیم در خدمتم عزیزم 🌹

اره تا وقتی خود. انسان  از ی سری چیزا ک متعلق ب خودش میدونسته و حالا ازش جدا یاشه تا اون زمان ک کنار بیاد باشد کمی سخته ولی میشه کنار اومد چیزی نیسن که 🥰🙏