2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادر شوهرم نه کادو بردیم نه رفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 65 پست
اصلا نگاه نکن استوریشو با شوهرت هم جوری حرف بزن که آمادگی دعوا از سمت مادرشو داشته باشه بگو که اینطو ...

استوری هاشو برای شوهرم و خودم هاید کردم ک نبینیم 

با اکانت فیک چک میکنم 😑

همینکه در جواب تبریک شوهرم نوشته بود : بازم همینکه تبریک گفتی خوبه!

حس کردم دلخوره و آماده تنش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روم نمیشه اینجوری بگم،خیلی بد زبون هست تابحال خودش و دخترش سر کوچکترین حرفی ک ب خوبی زدم سرم داد زدن

من قطع رابطه کردم هورااااا خیلی ضربه های سنگین به روحم زدن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
چه صبری داری دمت گرم

صبر نکردم دیگه در قدم اول رابطه مو ب سالی یکی دوبار رسوندم 

و در قدم دوم ۵ تاوام برداشتم قسط هاشو انداختم گردن شوهرم و کلی چیز چکی خریدیم تا شوهرم نتونه بهشون پول بده 😑

روم نمیشه اینجوری بگم،خیلی بد زبون هست تابحال خودش و دخترش سر کوچکترین حرفی ک ب خوبی زدم سرم داد زدن

باشه میگی تا بفهمه که شما هم میفهمید 

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است
صبر نکردم دیگه در قدم اول رابطه مو ب سالی یکی دوبار رسوندم و در قدم دوم ۵ تاوام برداشتم قسط هاشو اند ...

افرین بازم خوبه این کارارو کردی 

فک کردم فقط نشستی و نگاه میکنی گفتم چه صبری ماشالله 🤣🤣🤣

یه چیزی برام‌خیلی جالب وعجیبه چرا همه شوهرای نی نی سایتی تو مجردی خرج خانوادشون وحتی خواهر وبرادرهای مجردشون رو هم میدادن؟چرا یک نفر از اون خواهرشوهرا توسایت نیست که بگه برادرم تومجردیش خرج زندگی خانوادم ومن رو میداد؟

ان شاالله خدا کمک کنه ما از این والدین نشیم..پدر مادر هیچی حقی به گردن بچه نداره میخواست به دنیا نیاره... بعد تازه بار مالی هم بندازه گردنش ....اینکه خود بچه از محبت خوبی کنه کمک کنه عالیه ولی انتظار والدین از بچه ها رو نمیتونم هضم کنم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ان شاالله خدا کمک کنه ما از این والدین نشیم..پدر مادر هیچی حقی به گردن بچه نداره میخواست به دنیا نیا ...

مادرش دائم عذاب وجدان میده ب شوهرم 

وقتی مریض بودی فلان سال من تورو جمع کردم وقتی دستت شکسته بود 

اینارو میگع فقط برای سواستفاده مالی

یه چیزی برام‌خیلی جالب وعجیبه چرا همه شوهرای نی نی سایتی تو مجردی خرج خانوادشون وحتی خواهر وبرادرهای ...

والا ما که ندیدیم۱۳/۱۲ سال پیش  عروسی برادرم بود رفت به من شاباش بده ۵۰ داد به من ی دفعه گفت ععع اینو میخواستم به زنم بدم اشتباه شد 😂😂😂😂در همین حدم شانس نداشتم 

یه چیزی برام‌خیلی جالب وعجیبه چرا همه شوهرای نی نی سایتی تو مجردی خرج خانوادشون وحتی خواهر وبرادرهای ...

شوهر من ن تنها در مجردی بلکه الان هم ميده🤣

دائم دعوا داریم و زندگی مون سر این تلخه 

الان یواشکی میده 

توی سوابق کارت ب کارت گوشیش میبینم

با ضربه های سنگین موافقم من عاشق شوهرم بودم اما کاری کردن علاقم بهش کم بشه و نسبت بهش سرد بشم

من از شوهرم بیشتر متنفر شدم چون دربرابر کارهای خانواده اش سکوت میکرد 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹