2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادر شوهرم نه کادو بردیم نه رفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 65 پست
والا ما که ندیدیم۱۳/۱۲ سال پیش عروسی برادرم بود رفت به من شاباش بده ۵۰ داد به من ی دفعه گفت ععع این ...

وای دقیقا 

برادر من هم همه کاراش ب گردن منه حتی هزار تومن تابحال ازش نگرفتیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرش دائم عذاب وجدان میده ب شوهرم وقتی مریض بودی فلان سال من تورو جمع کردم وقتی دستت شکسته بود اینا ...

یه بار بگه مادر من با اراده شما به دنیا اومدم میخواستی به دنیا نیاری ...وقتی بچه به دنیا میاریم ما مسیولیت سنگینی به عهده مونه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اوایل برای تبریک نگفتن تولد و اعیاد و ...کادو خونه ندادن و ...ناراحت می شدم ولی کادو روز مرد نداده پ ...

دیگه ببین ب پسرش ن کادو تولد میده ن کادو و تبریک روز مرد 

پس پسرش هم متقابلا کادو روز مادر لزومی نداره بده

شما همون رویه وام رو ادامه بده خاله من هم شوهرش مخفیانه به خانوادش پول می‌داد اونم  ...اینقدر وام گرفت خالم وام سنگین تا حدی که خونشو عوض کرد دیگه آه نداشت که به خانوادش بده...اگر خانواده نیازمند باشه البته کار درست هست کمک ولی سواستفاده نه....از نظر خدا و دین و پیغمبر هم اگر آدم معتقدی باشه هر مردی وظیفه اولش تامین خانواده و همسر خودشه 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
یه چیزی برام‌خیلی جالب وعجیبه چرا همه شوهرای نی نی سایتی تو مجردی خرج خانوادشون وحتی خواهر وبرادرهای ...

چون نمیگن خواهر شوهرا همیشه ندید میگیرن‌ زحمت داداشاروظیفه میدونن.همسر من‌مادرش معتقده بزرگ کردم زحمت کشیدم وظیفته کمک کنی هر چی داری از من داری.فقط موندم چرا اینا برا همسر من صدق میکنه.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

شما همون رویه وام رو ادامه بده خاله من هم شوهرش مخفیانه به خانوادش پول می‌داد اونم ...اینقدر وام گر ...

من خودم این ترفند رو از نی نی سایتی ها یاد گرفتم 

اوایل بخدا گفت پول ندارم عروسی نگرفتیم،وسایل خونه نخرید گفتم پول نداره،خونه خوب رهن نکرد گفتم عیب نداره پول نداره 

بعد دیدم میلیونی میزنه ب کارت خواهر و مادرش اوناهم خوشحال....مادرم زن ساده ایه اینجوری منو راهنمایی میکرد میگفت خرج نکن 

اومدم نی نی سایت از خانم ها پرسیدم گفتن شوهرتو ببر زیر قرض 

الان شوهرمو تا خرخره بردم زیر قرض نفس نمیتونه بکشه اما باز هم هقته پیش دیدم خواهر شوهرم توی پیام بهش گفته بود دستت درد نکنه عزیزم خدا ب کار و کاسبی ت برکت بده 

اینجا باز فهمیدم مثل اینکه هنوزم با این همه قرض و بدهی ازش پول میگیرن

من خودم این ترفند رو از نی نی سایتی ها یاد گرفتم اوایل بخدا گفت پول ندارم عروسی نگرفتیم،وسایل خونه ن ...

مگه خواهر شوهرت شوهرش نداره.چه جوری روشون میشه از داداششون پول بگیرن.من با داداشم جایی بودیم یه چیز خریدیم که قسمت کنیم .داداشم کارت کشید هنوز به خونه نرسیده تو ماشین ریختم میگفت بزار برسی خونه.اصلا انگار رو میخم که بدهکار باشم بعد تیغ بزنم از اونور طرفمو خر کنم بگم خدا برکت بده.بیرونم بریم باهم سریع دنگمو میزنم.وصع مالی داداشمم خدا رو شکر خوبه ولی خودشداره برا زندگیش زحمت میکشه 

مگه خواهر شوهرت شوهرش نداره.چه جوری روشون میشه از داداششون پول بگیرن.من با داداشم جایی بودیم یه چیز ...

شوهرش کارمنده خیلی هم دارن 

اما عادت کردن ب تیغ زدن و مفت خوری 

تازه از شوهرم پول میگیرن ب برادر شوهرام و جاریام و بقیه میپسرن ب گوش زنش نرسه ازش پول گرفتیم 

یکبار دیدم براشون کارت ب کارت کرده از جاریم سوال کردم اونم گفت مادر شوهرم همرو میسپره بتو چیزی نگیم😐ک راحت بتونن بگیرن

شوهرش کارمنده خیلی هم دارن اما عادت کردن ب تیغ زدن و مفت خوری تازه از شوهرم پول میگیرن ب برادر شوهرا ...

نود درصد مقصر شوهرته با پول دادن میخواد مهر و محبت جلب کنه که فایده نداره.

اره اگر ازش درخواستی بکنن نمیتونه بگه نه که مبادا دلخور نشن

دلخور بشن.به شهور ادم توهین بشه بدتره که.چی دریافت میکنه اگر ناراحت نشن.مهر و محبت ِپولی