2777
2789

۸

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلانخوابیدی؟

من پسرم یک دوره که میخونه، میگم فقط نمونه سوال حل کن  شاید ۲۰تا نمونه سوال یابیشترحل میکنه

سوالهای تکراری مهم، اونهاکه بلدنیست و..توهمین نمونه سوال حل کردن یادمیگیره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به عنوان کسی که نخوند و تنبلی کرد و ازدواج کرد میگم تا جون داری بخون فقط درس بخون تو مردا و پسرا هیچ ...

😂😂😂

😔😔😔😔من نذاشت درس بخونم شوهرم

همیشه حسرتش موند تو دلم

الانم دیگه فکر کنم شرایط، نباشه اگر یک در هزار میلیاردم بذاره

بازم با این حال نمیذاره

خانه شماره 12 میدان گریمولد
به عنوان کسی که نخوند و تنبلی کرد و ازدواج کرد میگم تا جون داری بخون فقط درس بخون تو مردا و پسرا هیچ ...

مردها مثل بچه دوساله هستن دنیا برعکس شده در واقع انگار تو زن گرفتی همه بار زندگی روی دوش زن هاست

می فهمم چی میگی

😂😂😂😔😔😔😔من نذاشت درس بخونم شوهرمهمیشه حسرتش موند تو دلمالانم دیگه فکر کنم شرایط، نباشه اگر یک ...

غیرحضوریم نمیذاره ؟؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
غیرحضوریم نمیذاره ؟؟

کجا غیر حضوریه؟ چه رشته هایی

به چه دردم میخوره دیگه

الان سی سالمه 

تا چهار سال بخوام بخونم میشه۳۴

میخواستم معلم شم

قبول شدم 

نذاشت

الان که دیگه سن من قبول نمیکنن

کجا غیر حضوریه؟ چه رشته هاییبه چه دردم میخوره دیگهالان سی سالمه تا چهار سال بخوام بخونم میشه۳۴میخواس ...

پیام‌نور بخون 

رشته علوم تربیتی 

بعد 4 سال لیسانس که گرفتی آزمون استخدامی بده 

چرا میگیرنت بابا

اونایی که از طریق دانشگاه فرهنگیان میرن باید سنشون زیر 24 باشه

مابقی فرصت دارن 😘😘

هیچوقت نگو دیره. نذار چیزی تو دلت بمونه 

الان اگه درس بخونی و تا 40 سالگی به درآمد برسی خیلی بهتره تا اینکه تو 40 سالگی بگی کاش تو 30 سالگی درس میخوندم یا یه کاری راه مینداختم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
پیام‌نور بخون رشته علوم تربیتی بعد 4 سال لیسانس که گرفتی آزمون استخدامی بده چرا میگیرنت بابااونایی ک ...

باشه عزیزم

ممنون🌹🌹❤❤💓

دعا کن بذاره 

حتما انجام میدم

حتما😭

اره درست میگی😔😭😍😍😘