2777
2789
عنوان

زندگی قشنگم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر خوب کمه ها اگه شوهر خوبی داری 

به خاطر بچه طلاق نگیر ، درد زایمان دوست داری ؟

شب بیداری و پوشک عوض کردن دوست داری ؟

از خداتم باشه شوهرت مشکل داره 

من آرزومه شوهر عقیم خدا بهم بده 

هزاران  زن هست که ۳ تا بچه دارن ولی از شوهرشون راضی نیستن ، شوهر مهم تر از بچه هستش

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
گناه نداره مشکل داره شرط و شروط الکی هم میذاره مگه سرپرستی بچه چشه؟

حتما دلیلی داره برای خودش

بازم صحبت کنه باهاش

یه بزرگتری دوستی واسته کنه باهاش حرف بزنه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

عزیزم اگه همسرت مرد خوبیه نگهش دار 

اونم دست خودش نیست. یکم باهاش راه بیا 

انشالله دلش نرم میشه یه نی نی سفید و تپل به سرپرستی میگیرید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چه دنیای عجیبیه یه جا زندگی قشنگی هست که یه بچه کم داره ، یه جا زندگی مزخرفی هست که بچه اضافه هست  حکمتت و شکر 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اگر تازگیا متوجه شدین، یکم بهش زمان بده

شاید بعدا با با آوردن بچه از پرورشگاه موافقت کنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

اگه شوهرت مرد خوبیه جدا نشو بعدا هم احتمال زیاد رضایت بده واسه سرپرستی بچه

یه آشنایی داریم شوهرش مرد خوبی بود چون دیابت داشت ازش جدا شد شوهرش دائم گریه میکرد بعد از اون ۳ تا دیگه شوهر کرد همشون به درد نخور و معتاد و دست به زن دار الانم مجرده میگه کاش زندگیمو خراب نمیکردم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد