2777
2789
عنوان

روز مادر برای مادر شوهرم نه کادو بردیم نه رفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 60 پست
خب مثلا چیکار کرده برا شما که اینقدر انتظار داره؟اگه کاری کرده مالی و یا حتی تبریک به تو و شوهرت باز ...

میگه من شوهرتو زاییده و بزرگش کردم 

توی این ۴ سال بالغ بر ۲۰ بار اینو ب من و شوهرم گقته 

حتی توی پیام ب شوهرم میگه بد کاری کردم بزرگت کردم زحمت تو کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من گفتم بیایم پیشتون ولی تا دیر وقت سر کار بود منم نیاورد... تمام.

پارسال عید نوروز برای اولین بار اونجا نرفتیم و رفتیم خونه پدر بزرگ من 

مادر شوهرم برای شوهرم پیام فرستاده بود با این محتوا: تو از ارث محرومی چون اونجا رفتی اینجا نیومدی

🤣🤣🤣

مجردی شوهرت خرجشونو میداد بعد الان اینقد پولداره که خونه ماشین میخره میده اینو اون😐

الانم از شوهرم یواشکی میگیرن یک عادت شده 

اوایل ازدواج مون از شوهرم پول میگرفت برای خونش وسیله میخرید من زدم ب دعوا و نزدیک بود ب طلاق بکشه کار 

شوهرتون باید با شما هم نظر باشه و حمایتتون کنه وگرنه دعوا با خانواده ی شوهر فقط اعصاب خوردی داره

شوهرم طرف منه و زیاد اهمیت نمیده ب حرفا.اما یک استرسی دارم چون میان محل کار شوهرم دعوا درست میکنن گاهی

شوهرت اگه دل به دل مادرش نده دعوا هم نمیتونه درست کنه مگه اینکه شوهرت اجازه اینو بده

حقیقتا قبلنا ک شوهرم بی عرضه بود مادر شوهرم خیلی دعوا درست میکرد حتی تو محیط کار مون میومد دعوا 

اما یکبار شوهرم پارسال باهاش دعوا کرد گفت دست از سر زندگی مون بردار یکم بهتر شد،اما آلان باز دیدم مادر شوهرم تو اینستا استوری های این مدلی طعنه دار میزاره حس بدی گرفتم گفتم باز دعوا نشه

این باید مادرشوهر من میشد قشنگ‌تز خجالتش درمیومدم

خخخ من بخاطر شوهرم سکوت میکنم،چون شوهرم خیلی خوبه توی زندگی،میترسم اگر دعوا با خانوادش درست کنم از من دور بشه یا اذیت بشه 

اره اصلا رابطتتو کم کن کلا سرد باشدهن به دهن نشوچه ادم رو مخیه

پارسال ی دعوای بد کردیم سر همین ک ما وضع مون بد بود اما اونا همش از شوهرم پول میگرفتن 

کلا نمیریم اونجا اما اونا همش میان محیط کار شوهرم و سو استفاده شونو میکنن 

خونمون نمیان زیاد

حقیقتا قبلنا ک شوهرم بی عرضه بود مادر شوهرم خیلی دعوا درست میکرد حتی تو محیط کار مون میومد دعوا اما ...

اصلا نگاه نکن استوریشو 

با شوهرت هم جوری حرف بزن که آمادگی دعوا از سمت مادرشو داشته باشه بگو که اینطوری استوری میزاره نکنه میخواد اعصاب خوردی برات درست کنه دیگه حواست باشه