2777
2789

۴ ساله ازدواج کردیم مادر شوهرم دریغ از یک کادو یا هزار تومن کمک 

مادر شوهرم وضعش خوبه....پارسال ب جاریم و بردار شوهرم خونه داد امسال هم برای خواهر شوهرم و دامادش ماشین خرید🥱 تبعیض قائل میشه زیادد

منو شوهرم خودمون کار کردیم خونه خریدیم 

خیلی بی پولی کشیدیم.. اما مادرش کادو خونه نویی نداد  برای تولد هامون هم کادو نمیده و روز مرد ب شوهرم کادو نمیده،

اینم بگم شوهرم زمانی ک مجرد بود تمام خرج خانواده شون با این بود حتی خواهر متاهلش ازش پول میگرفت مادرش...

شوهرم اهل جایی رفتن نیست زیاد و هیچ وقت نمیگه بریم خونه مامانم همش کار میکنه خیلی بدهی داریم

من هرسال کادو میبردم اما امسال فقط پیام تبریک براش فرستادم چون واقعا دلم خونه از دستش 

بنظرتون کارم درست بود؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبریکم نمیفرستادی بازم کارت درست بود

فرستادم ک آشوب بپا نکنه...شوهرم هم پیام تبریک فرستاد مادر شوهرم براش نوشته بود

بازم همینکه تبریک گفتی خوبه😑

و مطمئنم یک دعوا در راهه 

همیشه اینجور مواقع دعوا درست میکنه 

من کلا توقعی از کسی ندارم و واقعا بدون چشم داشت خوبی میکنم و هدیه میدم 

نمونه مادر شوهرم نه کمک مالی کرده نه پسرمو تالان که سه سالشه واسه یک ساعت نگه داشته اما بازم هر سال براش کادو میخرم و همیشه کادو هام بهتر از کادو بقیه بچه هاش و جاریمه که بچه شون کلا اونجا بزرگ شده 

عقیدم اینه مادر همسرمه و این کادوی همسرم هست نه من 

چرا دعوا چیزی گفتن میگی دستمون تنگ بوده نداشتیم طلب دارین مگه

هرسال یک ماه مونده ب روز مادر ،مادر شوهرم پیام میداد ب پسراش میگفت مثلا نفری ۳ میلیون بزنید ب کارتم بجای کادو😐خیلی پر توقعه

فرستادم ک آشوب بپا نکنه...شوهرم هم پیام تبریک فرستاد مادر شوهرم براش نوشته بودبازم همینکه تبریک گفتی ...

خب مثلا چیکار کرده برا شما که اینقدر انتظار داره؟

اگه کاری کرده مالی و یا حتی تبریک به تو و شوهرت باز اون یه چیزی.