2777
2789
چون موقعی که باید دومی رو می آوردم، مشغول کار و ادامه تحصیل بودم و به حرف و نصیحت هیچ کسی گوش نمی کر ...

اهان

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چند سالتونه ؟ وضعیت مملکتی اصلا مد نظرتون نیست یا مهم نیست شرایط ؟

من ۳۳پسرم ۸ساله ،اصلا به خاطر شرایط مملکت دوست ندارم .جدا از اون خودم خیلی آدم کم حوصله ای  هستم  به هیچ وجه فکر نمیکنم .ولی خیلیا همین جا بهم میگن وحس عذاب وجدان که پسرم تنهاست بهم القا میکنن

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
نه لطفا چی؟

اینکه تک فرزند نمونه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

این یه تصمیم شخصی هست من طبق تجربه ای که خودم داشتم و آسیبی که از خواهر و برادر داشتن خوردم ترجیح می ...

اوکی

من الان دومی را حاملم خیلییی روش فکر کردم تا گذاشتم باردار بشم به این نتیجه رسیدم بعدا پسرم گله مند ...

من الان از مامانم گله مندم که چرا چندتا بچه آوورد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
پسرم آلمان زندگی می کنه و همین یکی هم کنارم نیست. از خدا میخوام سالم و موفق باشه و برای من ۵ تا نوه ...

🥹🥹🥹

من تک فرزندم

۳۵سالمه

خودمم ی دختر ۱۲ساله دارم

اصلا نمیشه گفت بچه زیادیش خوبه کمش بد

چون الان اطرافیانمو میبینم بچه ها جوون شدن ولی سروسامون نگرفتن هنوز خونه بابا و تقریبا بیکار می‌گردن

ولی من که یدونه بودم مامان بابام منو با خوشی و راحتی بدرقه کردن خونه خودم

همیشه دوست و رفیق داشتم تنهایی معنا نداره تو دنیای پر از تکنولوژی امروز

اما اینم بگم بچه ها باهم متفاوتن من برام مهم نبود خواهر برادر داشته باشم ولی الان دخترم دوست داره یدونه دیگه تو خونه داشته باشیم که دیگه با خداست

خدایا سپاسگزارم🌺❤