2777
2789
عنوان

حکم جلب

85 بازدید | 13 پست

اگه حکم جلب کسی رو  داشته باشم ولی آدرسی ازش نداشته باشم چی میشه.کسی تا بحال از خودتون یا اطرافیان این تجربه رو داشته

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اونجا چیزی پیدا نکردی روز که میرن دنبالش توروهم میبرن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگر جرمش مهم باشه و بخوان باهات همکاری کنند سه سوته پیداش میکنند 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
تو اون سامانه برم چه کمکی بهم می‌کنه

دفتر قوه قضایی شهرتون برو بگو حکم داری با مدارک اسم و فامیل شماره کارت ملی بدی برات درمیارن آدرس شو البته اگه ثبت کرده باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو اون سامانه برم چه کمکی بهم می‌کنه

کد ملیشو در میارن و شماره همراهشو وقتی شماره همراهش مشخص باشه خط رو ردیابی میکنند ولی در صورتی که بخوان بگیرنش

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خب باید آدرس داشته باشی دیگه وگرنه حکم به چه کارت میاد ؟

یعنی اگه آدرسی از طرف نداشته باشم حکم جلب دیگه بدردم نمیخوره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
کد ملیشو در میارن و شماره همراهشو وقتی شماره همراهش مشخص باشه خط رو ردیابی میکنند ولی در صورتی که بخ ...

اگه طرف فراری باشه جایی مشخصی نداشته باشه و ازش فقط یه شماره موبایل داشته باشم یعنی اون خط رو برام ردیابی می‌کنند و طرف رو پیدا می‌کنند

دفتر قوه قضایی شهرتون برو بگو حکم داری با مدارک اسم و فامیل شماره کارت ملی بدی برات درمیارن آدرس شو ...

آدرسی که ازش ثبت شده رو من دارم ولی مطمئنم اونجا نیست و جاش مشخص نیست چون فراری هست و من فقط یه شماره موبایل ازش دارم.

یعنی اگه آدرسی از طرف نداشته باشم حکم جلب دیگه بدردم نمیخوره

ببین من همسرم وکیله 2 نوع حکم جلب داریم سیار و عادی سیار اینجوریه که من مثلا میدونم چند تا جا میره مثلا دانشگاه خونه کافه خاص . بعد میدونم مثلا تا 2 ساعت دیگه یا هر وقتی توی این کافه نشسته با حکم جلب میرم کلانتری مامور میگیرم میرم از تو کافه یارو رو جلب میکنم یه حکم جلبم عادیه که دیگه من فقط مثلا یه آدرس دارم ممکنه اونجا باشه یا نباشه مامور فقط همونجا میاد دیگه جای دیگه نمیاد . بنابراین وقتی شما نمیدونی طرف کجاس چجوری میخوای دستگیرش کنی؟

اگه طرف فراری باشه جایی مشخصی نداشته باشه و ازش فقط یه شماره موبایل داشته باشم یعنی اون خط رو برام ر ...

اگر بخوان یا اشنا داشته باشی کاری نداره واسشون

آدرسی که ازش ثبت شده رو من دارم ولی مطمئنم اونجا نیست و جاش مشخص نیست چون فراری هست و من فقط یه شمار ...

خو کارت سخت نیس بده کلانتری برو اونجا راهنماییت میکنن دوست صمیمی یا جای مشخصی داره برو ی سر بزن ولی خودتو نشون نده مطمن شو چه ساعتی اونجای با مامور برو