2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد شاد میشم تنها شم احساس ارامش دارم😆😆😆😆

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

تمیزکاری خونه

اینیستا و ...... و نی نی سایت 

شیرینی پزی و‌کیک

مطالعه کتاب و ....

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

به غیر از گوشی

تلویزیون 😂رقصیدن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 این کاربر تغییر کرده دیگه اون انه لوس سابق نیست 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫

گوشی تلوزیون.  با پسرم‌ بازی کردن 

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

پسر من تک فرزند و ۲۵ سالشه. با مطالعه، باشگاه، خونه مادرم و فامیل ها، مهمونی رفتن و مهمونی دادن، جلسات حافظ خوانی و شاهنامه خوانی، تدریس آنلاین و ترجمه، شرکت در مراسم و برنامه های مختلف، تمیزکاری خونه، مسافرت و .....  باز هم بگم؟!!

پسر من تک فرزند و ۲۵ سالشه. با مطالعه، باشگاه، خونه مادرم و فامیل ها، مهمونی رفتن و مهمونی دادن، جلس ...

چرا تک فرزند😳