2777
2789
عنوان

یعنی منم می‌توانم مثل بقیه رانندگی کنم قشنگ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 64 پست
کامل بلدم بعد همه میگن تا تنها نری راننده نمیشی واقعا قبول دارم این حرفو‌تا وقتی کسی پیشم بشینه استر ...

ببین من خودم یه ۳ سال بین گواهینامه و رانندگی کردنم فاصله افتاد ۳ روز رفتم کلاس مهارت . روز چهارم نشستم رفتم شلوغ ترین جای شهر . با شوهرت فایده نداره برو کلاس مهارت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشکلم اینه نمیتونم عرض ماشین تشخیص بدم اگه کسی کنارم نباشه میخوره به ماشین بغلی شما چجوری تشخیص م ...

من دو هفته ی اول شدیدا مشکل داشتم با این موضوع اصلا نمیتونستم فاصله رو تشخیص بدم  

الان مشکلم ۹۰ درصد حل شده فقط از آدما ترس دارم مثلا یه ادم کنار خیابونه بشدت احتیاط می‌کنم و سعی می‌کنم بیشترین فاصله رو بگیرم ازش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم سه سال گواهی نامه دارم ماشینم تو پارکینیگ انقد استرس دارم اصلا نمیتونم رانندگی کنم مخوصا تو شهر ...

تا کی می‌خوای ادامه بری این روند رو؟؟ 

بالاخره که باید بری جای شلوغ 

عزیزم برا تنهایی رفتنت فعلا زوده عجله نکن یه مربی بگیر تا. اشکالات ریزتو بهت بگهخدایی نکرده پول اموز ...

نه مربی که اصلا 

من ۷ سال پیش با مربی تمرین کردم حتی یاد نگرفتم کلاچ ترمز بگیرم خودش برام میگرفت منم فکر می‌کردم که بلد شدم 

بعد از چندجلسه تمرین با مربی بازم‌موقع راه افتادن ماشینو چندبار خاموش می‌کردم ولی الان که شوهرم یادم داد یکبار هم خاموش نمیشه  

کرج شلوغه؟ 😁حالا من کرجم و ۱۱ ساله راننده امما هم حس میکنیم شهرستانا بد میرونن

بنظر منم شهرای شلوغ احتیاط و قانون بیشتری دارن تا شهرهایی مثل شهر ما که کوچیکه 

یعنی وضع رانندگی اینجارو‌ببینی افتضاحه خیلی راحت ماشینشونو وسط خیابون پارک می‌کنن می‌رن خرید مثلا حق تقدم و اینا هم که هیچی هر کی به هر کیه اصلا قانون وجود نداره بعد اسم ما تازه کارا بد درمیره 

بنظر منم شهرای شلوغ احتیاط و قانون بیشتری دارن تا شهرهایی مثل شهر ما که کوچیکه یعنی وضع رانندگی اینج ...

منم تو شهرستانا دیدم اصلا انگار تابلو و مقررات براشون گنگه 

همینطوری از این سمت به اون سمت میرن

موتوریاشون هم که دیگه هیچی

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
کرج شلوغه؟ 😁حالا من کرجم و ۱۱ ساله راننده امما هم حس میکنیم شهرستانا بد میرونن

اره بنظر من خیلی شلوغه 

ترافیکه خسته میشم هی

یبار از بلوار ارم تا بنیاد رانندگی کردم تازه همسرمم کنارم بود 

دیگه داشت گریه ام میگرفت انقد پشت چراغ قرمز بودم😭

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
تا کی می‌خوای ادامه بری این روند رو؟؟ بالاخره که باید بری جای شلوغ

نمیدونم

اصلا کلا دیگ بیخیال رانندگی شدم🥺

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
اره بنظر من خیلی شلوغه ترافیکه خسته میشم هییبار از بلوار ارم تا بنیاد رانندگی کردم تازه همسرمم کنارم ...

اره شلوغ و ترافیک هست خدایی

من فکر کردم منظورت اینه بی قانونیه

اره شلوغ و ترافیک هست خداییمن فکر کردم منظورت اینه بی قانونیه

ن شهرستانم ک هستم بی قانونی نیس صرفا چون ترافیک نیست و خلوت با اعتماد به نفس رانندگی میکنم 

همش میگم ماشین اتومات بگیریم راحت میشیم ک اونم با این دلار و زندگی 

محاله💔🤦🏻‍♀️

ن شهرستانم ک هستم بی قانونی نیس صرفا چون ترافیک نیست و خلوت با اعتماد به نفس رانندگی میکنم همش میگم ...

میخری انشالله

حالا من اصلا علاقه به اتومات ندارم نمیدونم چرا

شاید چون تست نکردم ببینم چطوره