2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا میگن مص کروناست

صد رحمت به کرونا 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

خدایا شایعه نسازید حق الناسه والا

دیروز دکتره میگفت این آنفولانزای جدیدی نیست ولی چون تعداد واکسیناسیون شده ها کمه و واکسن به اندازه کافی در دسترس نیست براز گروههای حساس،خطرناکه

و تا یه ماه دیگه هم تو اوج هستیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خودت عم داری میگی میریم تو اوج پس شایعه کجا بود

متوجه نمیشی یا اینجوری وانمود میکنی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
جدیییییی

بخدا تب در حد مرگ تهوع زیاد اصلا افتضاح(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

خب خودتون دارید همون حرف میزنید دارید می گید توی اوج هست

یه بار بخون پستی که گذاشتم رو

و در آخر طبق روال هرسال تا اواسط بهمن این ویروس هم هست

صد رحمت به کرونا

اینی که میگیو من پارسال گرفتم

ینی هرلحظه ارزوی مرگ میکردم

تهوع شدید و بی اشتهایی 

از زور حال بد میرفتم حموم یهو به خودم میومدم میدیدم اب همینجور بازه تو سرم و من خوابم برده زیر دوش

اصن خبری از زندگیم و اتفاقای دور و برم نداشتم

یه بار بخون پستی که گذاشتم روو در آخر طبق روال هرسال تا اواسط بهمن این ویروس هم هست

خوندم‌گلم فکر کنم‌من خب متوجه نشدم والا اینقدر ترسوندنمون که من شب مرتب بچه هام‌چک می کنم‌ تب نکنند خدا از زبونت بشنوه