2777
2789
ببخشید خب اخر چ غلطی بکنیم😂😂دیوونه شدم

عزیزم علتش اینه که به قصد شناخت وارد دوستی نمیشن بلکه به قصد عشق و حال وارد رایطه میشن و اینجاست که هورمونا نقش خودش رو به خوبی ایفا میکنه و الکی الکی دختر و پسر  عاشق و وابسته میشن و کاملا کورکورانه و بدون هیچ شناخت واقعی ازدواج میکنن ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

البته دوستی داریم تا دوستی

یه سریا انقد غرق احساسات میشن که اصلا عقلشون خاموش میشه، و نتیجش به احتمال زیاد بد میشه.

یه سریام دوستن ولی اونقدر احساساتشون درگیر نیس، سبک سنگین می‌کنن، همه چیزو می‌سنجن، با هم چت می‌کنن، ولی کل محتوای چتشون بوس و قلب نیس و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری بخوای حساب کنی پس چرا ازدواجای فامیلی جدا میشن؟ اونا که دیگه از کودکی همو میشناختن چه خودشون چه خانواده ها

این حرفای بچگانه چیه

توی تقدیره بعضیا جدایی هست

من زندگی هایی رو دیدم که یه جوری شروع شده که اصلا روشون نمیشه برای کسی تعریف کنن بعد چه زندگی مستحکمی هم دارن

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

آشنایی و دوستی قبل ازدواج با هدف آشنایی و شناخت خانواده طرفین،البته روی اصول و قواعدش،خیلی خیلی خوب و عاقلانه است

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بنا به مشاهدات نمیشه حکم داد. خیلی از آدمایی که سنتی ازدواج میکنن هم جدا میشن. یه نکته ای که خوبه بهش دقت کنین اینه که طلاق نگرفتن به معنی موفق بودن ازدواج نیست. افرادی که سنتی ازدواج میکنن معمولا بک گراند مذهبی و سنتی دارن و طلاق گرفتن براشون قبح داره. اینه که اگه ازدواج موفق نباشه بازم میسوزن و میسازن. 

چرا سنتی هاهم خیلی هاشون جدا میشن؟؟چون هیچکدوم ازین روش ها تضمین کننده خوشبختی نیست

بنظر من هیچکس نمیشه صد در صد شناخت ولی تا حدودی شاید بشه اونم اگه خیلی ادم شناس باشی  ی قسمتش ب شانس مربوطه

چون سریع عاشق میشن دیگه چشم و گوش رو واقعیت میبندن بعد از رفتن زیر یه سقف آنوقت تازه چشم و گوش باز م ...

من شوهرم چندبار گفته شانس اورده تو انتخاب من. 😄 چون واقعا چشمو گوشش بسته شده بود.‌ الان بهش میگم خداتو باید شکر کنی.‌

برادرشو دید ک اینجوری ازدواج کرده الان دارن جدامیشن میگه

parasoo1989@

شما هر مدلی هم که با طرفت آشنا بشی اگه مسیر شناختن همدیگه رو درست طی کنین اوکیه

فقط مساله اینه که توی دوستی، اگر توی سن مناسب باشه شانس بدست آوردن شناخت بیشتره

نهایتا درستترین ازدواج ممکن رو هم که بکنی نیاز به نگهداری و مراقبت در طول زمان داره چون ارتباط بین شما یک چیز ثابت نیست و تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می‌کنه

خیلی وقت‌ها هم دو نفر آدم مناسب با هم ازدواج می‌کنن اما با گذر زمان، در جهات متفاوتی تغییر می‌کنن، هنوز هر دو خوبن اما دیگه مناسب همدیگه نیستن، جدا میشن و میرن

الزاما چرا جدایی و طلاق رو اینقدر فاجعه می‌بینین؟

شما هر مدلی هم که با طرفت آشنا بشی اگه مسیر شناختن همدیگه رو درست طی کنین اوکیهفقط مساله اینه که توی ...

عزیزم حرفات سنگین بودو درست. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍و البته ممکنه باز یسریا‌متوجه نشن 

parasoo1989@

جالبه بدونید که بیشتر طلاق ها ماله این نسل جدید با این شیوه ازدواجه وگرنه قدیمیا خیلی با هم کنار میان 

حالا خودم دوست بودما🤣

ولی بنظرم دلیلش اینه یه سریا چشاشون بستست مثلن فکر میکنن طرف عوض میشه نمیدونن بعد ازدواج عوضی تر میشه 

ولی خب بنظرم طلاق همیشه بد نیست گاهی بهترین راهه چون مسیر دو نفر اصلا جداست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
شما هر مدلی هم که با طرفت آشنا بشی اگه مسیر شناختن همدیگه رو درست طی کنین اوکیهفقط مساله اینه که توی ...

ازدواج موفق ب ازدواجی میگن ک ب جدایی ختم نشه

پس اون ازدواج درست نبوده باهم تفاهم نداشتن