2777
2789
آخی کاش زمان برمی‌گشت به عقباونروزی که شوهرم تو همون شرکتی استخدام شد که من کار می‌کردمفوری استعفا م ...

حالا من مجردم ولی منم همش میگم ای کاش زمان برمیگشت اونو نمیدیم ک انقد قلبم بشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تا نری زیر یه سقف طرفت رو نخواهی شناخت

تو دوران دوستی آدم تو بهترین ورژن خودشه،روی  بد خودشو معمولا نشون نمیده.اما وقتی بری زیر یه سقف که نمیتونی همیشه تو بهترین حالت خودت باشی.خودت واقعی رو اون موقع ست که نشون میدی.البته استثنا وجود داره.من در جواب شما اینو گفتم وگرنه هستن آدمایی که تو همون دوستی اخلاقای گندشونو نشون میدن.و همچنین هستن ازدواج های موفقی که دوستی قبل از ازدواج داشتن.

تا نری زیر ی سقف ی سری چیزا رو متوجه نمیشی 

من شیش هفت سال با همسرم دوست بودم فک میکردیم خیلی خوب همو میشناسیم بازهم شیش ماه اولی کلی چالش داشتیم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

چرا سنتی هاهم خیلی هاشون جدا میشن؟؟

چون هیچکدوم ازین روش ها تضمین کننده خوشبختی نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله

اینجور دوستی ها کلا طبیعتش اینه که ثمره خوبی نداره

استثنا وجود داره اونم یجور دیگه جایی جبران میشه

این موضوع انقدر مهمه حتی خدا توی قرآن، توی اون زمان

درباره دوست دختر و دوست پسر داشتن صحبت کرده و آیه نازل شده! 

چون این دوستی طبق سخن خدا درست نیس و به نوعی میشه گفت از ریشه درست نیست، هرچقدر هم ظاهر دوستی خوب باشه یا طولانی باشه بالاخره یجایی بهم میریزه، بازم استثنا وجود داره ولی به این معنا نیست اونا کارشون درسته، جور دیگه حساب میشه

ولی کلا اینکه درباره همچین چیزی آیه نازل شده خیلی جالبه 🥲

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜

والاهمون اول دوستی روی واقعیشونومیبینیم وچون دیگه بعدمدتی کارازکارمیگذره ویه دل نه صددل عاشق میشم چشموگوشمون بسته میشه وبعدرفتن زیریه سقفم دیگه استانه ی صبرمون میادپایین وبسم الله میگیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بحث هیجان و جوگیریو سن کمو بذاریم کنار. ک اینا‌خیلی‌تاثیرداره . ادما‌عوض‌میشن عزیزجان. محیط شرایط گاهی پول‌ نوع کارشون محیط‌کارشون اینا‌ همه تاثیرداره . دیدی طرف‌اولش پول‌نداره بعد چندسال ک ب پول‌میرسه ی‌ادم دیگه میشه . یسری‌چیزا معلوم نمیکنه. 

parasoo1989@

چون تو دوستی به شناخت خوب و کاملی نمیتونی دست پیدا کنی

چون تو دوران دوستی عشق و علاقه زیاد به وجود میاد و جلوی تصمیم عاقلانه و منطقی رو میگیره

دو طرف با احساساتشون تصمیم میگیرن

چون اعتماد و اطمینان دو طرف از بین میره

چون خیلیاشون بعد مدتی عشق آتشین شون سرد میشه 

و از هم خسته میشن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣