2777
2789

من شوهرم ماهانه بهم نمیده همش باید هی بگم فلان چیز میخوام کرایه میخوام شارژ میخوام رژ میخوام و خسته شدم از گفتن ها خدانکنه بفهمه 100 تومن دارم تا تمامش نکنه ول نمیکنه برا همین هیچ پس اتداز و پولی ندارم خسته شدم از این وضع نه که نداره ها داره ولی نمیده همش انگار دلش میخواد التماسش کنی یا نه نمیخواد زن چیزی داشته باشه حتی اونروز بهم گفت برو سر کار الان یه اگهی دیدم تو دیوار بهش گفتم میرم اینجا برا کار بپرسم گفت بخاطر حرف من نمیخواد بری گفتمش نه خسته شدم از اینکه برا همه چی قطزه قطره بایذ ازت پول بگیرم و هی بگم 

4 ساله ازدواج کردی خیلی چیزهای ضروری هست ک تو زنگیمون کم داریم اما عین خیالش نیست ولی مثلا میره 50 میلیون میده لپتاب 2 3 تا مانیتور 20 30 میلیونی تو خونه خب ک چی بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واس ادب کردنش هم شده یکی دوماه برو وقتی ببین خونه بهم ریخته هستش شام و ناهار کنسل خسته ای همون پول ب ...

دقیقا فکر مبکنه اگر برم پول خرجش میکنم یا میارم تو زندگی میرم و ب خودم میرسم خرج خودم میکنم 

شوهر منم همین بود.

انقد روش کار کردم با دعوا با زبون با تهدید 

یکم بهتر شد.

ولی جاریم بخواد بره سبزی خوردن هم بخره باید ار شوهرش پول بگیره

بعنی کلا خانوادگی اینطوری هستن.

خیلی بده ولی چ میشع کرد

واس ادب کردنش هم شده یکی دوماه برو وقتی ببین خونه بهم ریخته هستش شام و ناهار کنسل خسته ای همون پول ب ...

حالا هرکی که شاغله خونش بهم ریخته نیست یا. گشنه نمیمونن

اتفاقا استارتر باید همیشه مستقل باشه

تا برای هر نیازی که البته وظیفه همسرشه اینجور اذیت نشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شوهر منم همین بود.انقد روش کار کردم با دعوا با زبون با تهدید یکم بهتر شد.ولی جاریم بخواد بره سبزی خو ...

شوهر منم همینه یه نون یا سبزی بخوام برم بگیرم باید از شب قبل بهش بگم شوهر من اینقد قهر کردم دعوا کردم گفتم هیچی

دو تا کارت جدا داشته باش نصف بریز رو ی کارت نصف دیگش اون یکیپولو برای خودت پس انداز کن ...چیزیم گفت ...

این کاره حقوقش 12 تومنه 8 ساعت کار بنظرتون می ارزه برم؟ 

باید بهم ریخته بشه که شوهرش بفهمه فرق زن شاغل وخانه دار چیه

برای همسر ایشون استثنا بله

ولی خانم شاغل لزوما خونش بهم ریخته نیست

خیلی وقتا شاغلا مرتب ترن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋