2777
2789
عنوان

عمه های من همشون پسر داشتن ولی

1293 بازدید | 68 پست

هیچ کدومشون پسراشون رو برای من خواستگاری نکردن و حالا که همه پسراشون زن گرفتن برام خواستگارای سطح پایین میارن و وقتی ما رد مکنیم میکنیم نه بزارید خواستگار بالا خونتون بیاد دختر و پسر همدیگرو ببینن یا قبول میکنن یا نه

من ۲۵ سالمه

دلم میخواد عمه هامو خفه کنم🤢😡 خودشون پسرای پولدار و خوشگل داشتن هیچ کدومو برام نیاووردن حالا به من تیکه میندازن که چرا دانشگاه ازاد بدون کنکور نمیری این خواستگارایی که ما میاریم رو راه نمیدی

ولی من هیچوقت به اونا بی احترامی نکردم و همیشه کلی تحویل میگیرم اونا رو 

قبول کن 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید عمه هات تورو برای پسراشون بگیرن؟

این دوره زمونه مثل قدیم نیس ، پسرا خودشون دختر مورد علاقشونو انتخاب میکنن.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

دانشگاه ازاد رفتن مگه سطح پایینه؟!!!

خواستگارایی که برام اووردن رو میگم

اونو گفتم که من درسم خیلی خوب بود ولی از ترم دو دوم دبیرستان درس رو ول کردم اونا به من تیکه میندازن هیچی قبول نشدی

چرا باید عمه هات تورو برای پسراشون بگیرن؟این دوره زمونه مثل قدیم نیس ، پسرا خودشون دختر مورد علاقشون ...

دارم وقتی خودشون پسر داشتن زشت نیست دخالت میکنن تو ازدواج من و خواستگاری بد برام میارن!!!؟؟؟

چون پسر عمه هات علاقه نداشتن خو

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خب چرا باید پسراشونو برات خاستگاری کنن؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃