2777
2789
عنوان

جاری شمام پیش وشهرتون تاپ میپوشه کاراش سر عصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 50 پست
بره شوهرش بخارونش 🤣

لابد شوهراشون سیرشون نمیکنن که چشم به شوهرای بقیه دارن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من خودم این مدل پوششارو نمی پسندم ولی خب جو جامعه داره تغییر میکنه و تو هر خانواده ای حداقل یه مورد پیدا میشه که ۰این مدلی بپوشه و ...اگه احساس میکنی از عمد اینجوری میپوشه قطعا حست درسته و سعی کن رابطه رو باهاش کم کمی و اگه گله کرد بگو اینجوری میپوشی شوهرم معذب میشه و...

من خانواده شوهرم مذهبی هستن .پسر خواهرشوهرم نامزد کرده بود و نامزدش از نظر پوشش خیلی راحت بود و باز میپوشید ‌.آقایون فامیل باهاش که احوال پرسی میکردن سرشون رو پایین مینداختن و چشم تو چشم نمیشدن ولی احترامش رو داشتن و حتی جلوی پاش بلند میشدن با اینکه خیلی جوونتر بود ...بعد این خانم به نامزدش گله کرده بود که چرا داییات بهم نگاه نمیکنن !!؟؟ 😅😅😅

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری منم همینجوریه. البته از بدنش تعریف نمیکنه ولی خیلی سفید. من اصن به رو خودم نمیارم ولی دیدم پدرش ...

پدرشوهر🤢🤮🤮🤮حالم به هم خورد

برادرشوهرت چه سیب زمینیه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کار استارتر کجاش غلطه

اینکه خودشوباجاری مقایسه میکنه وبنظرم اعتمادبنفسش کمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جاری منم همینجوریه. البته از بدنش تعریف نمیکنه ولی خیلی سفید. من اصن به رو خودم نمیارم ولی دیدم پدرش ...

جلوی مهمونا با تاپ شلوارک میشینه؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من پیش بابامم الان دیگه خجالت میکشم تاپ بپوشم والا !!! ما تونیک شلوار میپوشیم هممون ۵ تا جاری هستیم خداروسکر همه هم اخلاق و رفتارشون خوبه من ازینجور کارا ندیدم تا حالا تو هیچکدوم

پدرشوهر🤢🤮🤮🤮حالم به هم خوردبرادرشوهرت چه سیب زمینیه

خیلیییی. احساس باحالی میکنه. فکر میکنه زنش چه خوشتیپیه. یبار بیرون رفتیم جاریم یه لگ آبی براق پوشید. برادرشوهرم با خنده یکم نزدیک شد بهش گفت همچیت قشنگ معلوم ها😐😂 اوج غیرت

خیلیییی. احساس باحالی میکنه. فکر میکنه زنش چه خوشتیپیه. یبار بیرون رفتیم جاریم یه لگ آبی براق پوشید. ...

وااااای باورم نمیشه اه😑مثل زنای خیابونی با زن خودش رفتار میکنه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جلوی مهمونا با تاپ شلوارک میشینه؟

شلوارک نه فقط تو دورهمی میپوشه ولی تاپ و پیراهن رو زانو براش اوکیه. یوقتایی یه چیزایی میپوشه خودش اعلام میکنه نمیتونم تکون بخورم. مثلا یکم خم شه کلا سینش میاد بیرون😂😂

جاری‌ش بهش حسادت میکنهوقتی میشینه پیشش میگ تو فلانی من بهترم یعنی میخواد اسی و بکوبه خودش بیاد بالا

فکرنمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖