من جلو برادرشوهرم ک پسر داییم هست بلوز شلوار میپوشم و بدنم پوشیدی ولی جاریم غریبه هم هست پیش شوهر من تاپ میپوشه و شلوار کوتاه قد و هیکلش ریزه قدش کوتاهه زیاد تو چشم نیس هیکلش ذحس میکنم از راه بیرون انداختن بدن میخاد تو چشم باشه نظر شما چیه؟؟ پیش منم اخه هی میشینه میگع بدنم سفیده فلانه حس میکنم کمبود دارع ب من میگ تو پاهات تیرس دستات تیرس فلان 😐😐 صورتش پوستش خیلی چال چوله و همیشه باید کرمپودر سنگین و پنکبک بزنه ولی بازم اوکی نیمشه پوست صورتش. ولی بدنش سفیده و صاف بعد هی میشینه پز میده ک بدنم سفیده فلانه ..شوعرشم خیانت میکنه بهش ..حس میکنم عقده گرفته برا همین هی سینه رو میندازه بیرون و با شلوار کوتاهه جلو شوهر من و ب پشت میخابه جلو شوهرم😐 شوهرم آجی صداش میکنه ولی خب خودم سر عصابمه کارش اشتباهه اونم مرده بلخره
جاری من جلو شوهرم روسری هم میپوشه.ولی من جلوی شوهر اون بدون روسری ام .همسن و سالیم و هرگز هیچکدوم به خودمون اجازه نمیدین تاپ شلوار بپوشیم،حتی من که بی روسری ام.جاری شما خیلی دریده ست.بگو مادرشوهرت بهش تذکر بده یا پدرشوهرت.ببین از کدوم حساب میبره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کار ایشون توجیه نمیکنم بهتره حریم و حرمت ها رعایت بشه
شاید پوشش این هست جلو مابقی اقوام خودش و همسرش
نمیشه نظر کلی داد
ولی بنظرم شما خیلی آشفتگی فکریتون زیاد هست و بی نهایت بدبین هستید
و از کاه کوه میسازید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
جاری منم همینجوریه. البته از بدنش تعریف نمیکنه ولی خیلی سفید. من اصن به رو خودم نمیارم ولی دیدم پدرشوهرم هعی نگاه میکنه. مهمونم بیاد اوناهم همینجوری متعجب نگاش میکنن. خودش مشکلی نداره شوهرشم همینطور