2777
2789
عنوان

جاری شمام پیش وشهرتون تاپ میپوشه کاراش سر عصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 50 پست

جاری من جلو شوهرم روسری هم میپوشه.ولی من جلوی شوهر اون بدون روسری ام .همسن و سالیم و هرگز هیچکدوم به خودمون اجازه نمیدین تاپ شلوار بپوشیم،حتی من که بی روسری ام.جاری شما خیلی دریده ست.بگو مادرشوهرت بهش تذکر بده یا پدرشوهرت.ببین از کدوم حساب میبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون خودش خیانت میکنه پس لابد زن خودش مهم نیس براش

اتفاقا کاملا برعکس اون بهرحال مرده البته نره پس طبیعیه ی کوچولو تعصب داشته باشه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

جاریام همینن. مهم نباشه برات اگر همسرت چشم پاکه مطمعن باش عمرا نگاش کنه حتی 

منم ی مدت درگیر شدم با جاریام و دیدم اصلاااا عوض نشدن گفتن ما دوس داریم لخت باشیم  

ارتباطمو کم کردم و دیر به دیر میبینمشون بااینکع دیر میبینم اونارو بازم رو مخمن ولی همین که دیر میبینم ارامش دارم 

اگر میتونید ، ارتباط رو کمتر کنید. 

وقتی داره از بدن خودش تعریف میکنه یا به شما بد میگه ، شما کاملا سرد و بی تفاوت باش.

بی تفاوتی گاهی بدترین جوابه.

خودت رو هم به کاری مشغول کن که انگار کارهاش رو اصلا نمیبینی. 

کار ایشون توجیه نمیکنم بهتره حریم و حرمت ها رعایت بشه 

شاید پوشش این هست جلو مابقی اقوام خودش و همسرش 

نمیشه نظر کلی داد 

ولی بنظرم شما خیلی آشفتگی فکریتون زیاد هست و بی نهایت بدبین هستید 

و از کاه کوه می‌سازید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اون اگه مرد بود خیانت نمیکرد پس زنه ام خوب میکنه بعش متعهد نیس

زنه اگه قصد خیانت داره بکنه اما نه تو حریم استارتر بره لخت تو کوچه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

جاری منم همینجوریه. البته از بدنش تعریف نمیکنه ولی خیلی سفید. من اصن به رو خودم نمیارم ولی دیدم پدرشوهرم هعی نگاه میکنه. مهمونم بیاد اوناهم همینجوری متعجب نگاش میکنن. خودش مشکلی نداره شوهرشم همینطور