2777
2789
عنوان

جاری شمام پیش وشهرتون تاپ میپوشه کاراش سر عصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 50 پست
شلوارک نه فقط تو دورهمی میپوشه ولی تاپ و پیراهن رو زانو براش اوکیه. یوقتایی یه چیزایی میپوشه خودش اع ...

وااااای خدا 😬😬

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
وااااای باورم نمیشه اه😑مثل زنای خیابونی با زن خودش رفتار میکنه

کلا خانواده جاریم همینجوری ان. فقط مادرشون خیلی مذهبیه. برادرشوهرمم تو بین اونا عادت کرده. ولی واسه خانواده ما و خانواده شوهرم واقعا جا نیفتاده. همیشه همه یه تعجبی دارن. من فقط سعی میکنم عادی برخورد کنم انگار متوجه چیزی نیستم. شوهرمم همینطور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا خانواده جاریم همینجوری ان. فقط مادرشون خیلی مذهبیه. برادرشوهرمم تو بین اونا عادت کرده. ولی واسه ...

افرین به شما 🥰

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من باشم 

جلو برادرشوهرم میگم خانمت هی میگه من سفیدم 

منم بهش گفتم من هر چی هستم فقط برای شوهرمم سفیدی باید فقط برای شوهر باشه نه همه 

بعد با لحن بچگانه میگم من سفیدم مریم ( اسم جاریت ) ۵ ساله از مشهد ، انگار مهدکودکه

بعد میگم شوخی کردم و

بعد بلند میخندم 🤣