بیا من الان بات میگم چیا بخری یا نه الان بچم ۶ ماهشه خبلب از خرید خیلی چیزا پشیمونم
ببین الان خرید تقریبیم
کمد و تخت(البته تختم شک دارم ک تا یه سالگی نمیخوابه میتونم بعدا سفارش بدم درست کنن براش)رورئک،شیشه شیر و پستونک،حوله حموم،اغوشی از این کوچیکا،ساک،پتو،تشت حموم از اینا ک حالت میگیره خوبه باز چیزی نیاز هس
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پتو نوزادی یه تا سایز کوچیک مدیوم و بزرگتر و یدونه کم میشه نوجوانی من همشو خریدم ولی یدونه بزرگ تک شاخ دارم از اول اونم داشتم کفایت میکرد ولی بشرطی که به محض کثیف شدن بشوری من اینجوری بود که این کثیف بود اون یکی تمیز بود سایز کوچکش که خیلیییی زود کوچیک بنظر رسید
مامانم میگه سرویسش به درد بخوره نمیدونم بگیزم یا ن
یه سرویس تشک و پتوی هم بگیر خب ولی جنس خوب بگیر .من از پتوش استفاده نکردم چون هم عروسک داشتن بچه اذیت میشد و هم بنظرم گرمه پشم شیشه. تشک خودت درست کنی با پتو جدا بهتره