2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 149 پست
بیا من الان بات میگم چیا بخری یا نه الان بچم ۶ ماهشه خبلب از خرید خیلی چیزا پشیمونم

ببین الان خرید تقریبیم 

کمد و تخت(البته تختم شک دارم ک تا یه سالگی نمیخوابه میتونم بعدا سفارش بدم درست کنن براش)رورئک،شیشه شیر و پستونک،حوله حموم،اغوشی از این کوچیکا،ساک،پتو،تشت حموم از اینا ک حالت میگیره  خوبه باز چیزی نیاز هس

اینا حدا از لباساس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پتو نوزادی یه تا سایز کوچیک مدیوم و بزرگتر و یدونه کم میشه نوجوانی من همشو خریدم ولی یدونه بزرگ تک شاخ دارم از اول اونم داشتم کفایت میکرد ولی بشرطی که به محض کثیف شدن بشوری من اینجوری بود که این کثیف بود اون یکی تمیز بود سایز کوچکش که خیلیییی زود کوچیک بنظر رسید

بچه های من نخوابیدن هیچکدوم حالا شاید این ننو های جدید کاربردی تر باشه. ولی من گهواره کنار تخت مادر ...

نه تخت کنار مادر نمیگیرم بخاطر اون میخواستم ننو بگیرم ک میتونم کنار تخت خودمم استفادش کنم و تو خونه بچه رو زمین نباشه و بچه ارومه توش

نه تخت کنار مادر نمیگیرم بخاطر اون میخواستم ننو بگیرم ک میتونم کنار تخت خودمم استفادش کنم و تو خونه ...

ننو ها رو حتما خوب بررسی کن محکم باشن دوستم می‌گفت از پلاستیک ضعیف هستن

مامانم میگه سرویسش به درد بخوره نمیدونم بگیزم یا ن

یه سرویس تشک و پتوی هم بگیر خب ولی جنس خوب بگیر .من از پتوش استفاده نکردم چون هم عروسک داشتن بچه اذیت میشد و هم بنظرم گرمه پشم شیشه. تشک خودت درست کنی با پتو جدا بهتره

یه تشک اندازه بچه نوزاد با قد۵۵ درست کرده بودم همه جا با اون می‌بردم نه قداق فرنگی به درد خورد نه کر ...

قنداق فرنگی نمیگرم همون پتو دور پیچ بهتره ولی تشکو تنبلیم میشه ،مامان راحت طلبیم😂

قنداق فرنگی نمیگرم همون پتو دور پیچ بهتره ولی تشکو تنبلیم میشه ،مامان راحت طلبیم😂

برای توی خونه دو ماه اول بنظرم درست کن تا بقیه خصوصا باباش لااقل با تشک بغل کنن من خودم بیشتر وقتا با تشک بغل میکردم میترسیدم بس که میگفتن بدنش ابه

یه سرویس تشک و پتوی هم بگیر خب ولی جنس خوب بگیر .من از پتوش استفاده نکردم چون هم عروسک داشتن بچه اذی ...

اونو مامانم درست کرده ،اماده میگم مسافرتیشو بگیرم ک جمع و حوره جایی رفتنی میتونم باخودمم ببرم ،بالش و پتو تشک 

برای توی خونه دو ماه اول بنظرم درست کن تا بقیه خصوصا باباش لااقل با تشک بغل کنن من خودم بیشتر وقتا ب ...

هیچ ذهنیتی از بچه کوچیک ندارم ک چطور میخوام بغلش و کنم و کاراشو کنم، تشک اغوشی بهتره نیس اگ کاربرد نداره یه دونه کوچولوشو درست کنم