من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
لباس کم بگیر درحد ۳الی۴دست وقتی بدنیا اومد بعد بگیر. کریر کاربردی نیست زیاد. کالسکه خوب بگیر از این به درد نخورد نگیر. گهواره هم باید ببینی توش میخوابه یا نه بعد بگیری. شیشه و پستانک یه دونه بگیر فعلا تا بعد ببینی میخوره یا نه.
ببین من ست کالسکه و کریر کوله خریدم دونیم حیثیت کریر رو هنوزم دارم استفاده میکنن مثلا میخوای ببریش واکسن بچه ریزه میزه رو هعیی باید این دوست اون دست کنییا مثلا خونه مامانم یا مادرشوهرم میرم برای اینکه رو زمین نباشه و بغل هم نباشه تو کریر میزارم از طرفی بچه کوچیک میخان نگاش کنند میگم بغل نه تو کریر ببینیدش.الانکه بزرگتر شده حرکتاش بیشتر یکم سخت بند میشه ولی وقتی دارم آشپزی میکنم تو کریر رو به خودم میزارمش هنوزم از خریدم پشیمون نیستم
ببین زیاد پیرهن و شلوار نگی سعی کن یکی دوتا شلوار بقیه اش بادی و زیر دکمه و سرهمی بدون جورایی ها بخر.من ۶رجی پیرهن و شلوار ست گرفتم پیرهنت قواره کوچیک شد و شلوارش هنوز اندازه اس.سرهمی که بپوشونی بچهدهمیشه مرتب و منظم دیده میشه