2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 149 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس کم بگیر درحد ۳الی۴دست وقتی بدنیا اومد بعد بگیر. کریر کاربردی نیست زیاد. کالسکه خوب بگیر از این به درد نخورد نگیر. گهواره هم باید ببینی توش می‌خوابه یا نه بعد بگیری. شیشه و پستانک یه دونه بگیر فعلا تا بعد ببینی میخوره یا نه. 

نه هنوز ولی یه جا تولید کننده پیدا کردم قیمتاش مناسبه قصد دارم از اونجا بگیرم ،چندجا دیگم هست اول او ...

عزیزم انشاالله به سلامتی نی نی تونوبغل کنید

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
لباس کم بگیر درحد ۳الی۴دست وقتی بدنیا اومد بعد بگیر. کریر کاربردی نیست زیاد. کالسکه خوب بگیر از این ...

سرویس رخت خواب اماده نوزاد ب درد میخوره؟؟مامانم تشک براش درست کرده و پتو نوزادیم گرفته براش

مگ بچه راخت تو گهواره نمیخوابه؟؟؟فکر میکردم ت‌ گهواره راحتتره

بچه های من نخوابیدن هیچکدوم حالا شاید این ننو های جدید کاربردی تر باشه. ولی من گهواره کنار تخت مادر و گهواره معمولی داشتم نخوابیدن. 

ببین من ست کالسکه و کریر کوله خریدم دونیم حیثیت کریر رو هنوزم دارم استفاده میکنن مثلا میخوای ببریش واکسن بچه ریزه میزه رو هعیی باید این دوست اون دست کنییا مثلا خونه مامانم یا مادرشوهرم میرم برای اینکه رو زمین نباشه و بغل هم نباشه تو کریر میزارم  از طرفی بچه کوچیک میخان نگاش کنند میگم بغل نه تو کریر ببینیدش.الانکه بزرگتر شده حرکتاش بیشتر یکم سخت بند میشه ولی وقتی دارم آشپزی میکنم تو کریر رو به خودم میزارمش هنوزم از خریدم پشیمون نیستم

سرویس رخت خواب اماده نوزاد ب درد میخوره؟؟مامانم تشک براش درست کرده و پتو نوزادیم گرفته براش

منم با تشک مامان دوز کلا بغلشون میکردم خصوصا تا دوماه. چون کوچولو بودن.

ببین زیاد پیرهن و شلوار نگی سعی کن یکی دوتا شلوار بقیه اش بادی و زیر دکمه و سرهمی بدون جورایی ها بخر.من ۶رجی پیرهن و شلوار ست گرفتم پیرهنت قواره کوچیک شد و شلوارش هنوز اندازه اس.سرهمی که بپوشونی بچهدهمیشه مرتب و منظم دیده میشه