2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 149 پست

من ک فقط دو دست یک شیک گرفتم. دوتا ساده لباس سایز صفر  ی پتو گلبافت سایز کودک  تشک مادرم دوخت 

پول سیسمونی م را دادم ی تک پوش خریدم  اون زمان شد ۵۰ گرم  طلا  مادرم ۶۰۰پول داد گرمی ۱۰۵ بود 

پول مفت ب خرت و پرت ندادم. هرکی پرسید چی خریدی النگو کردم تو چشش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشک گارد دار بخر ک اگ کسی نشست کنارش دست و پاشون نخوره تو سر بچه... آخه دیدم ک روزای اول ک میان دیدن ...

احتمالا ننو براش بگیرم چون اوایل نمیشه رو تخت گذاشت ،تخت کنار مادرم نمیگیرم براش بنظرم ننو کاربردی تره

اسی منم زایمان فروردینه فعلا هیچی نخریدم نمیدونم باید از کی شروع کنم خییییلی ذوق دارم برم خرید اما ب ...

دقیقا منم همینطورم ،مامانم میگه تا بهمن باید تموم کنیم بعدش تو نمیتونی منم میخوام خورد خورد شروع کنم یه سری لباسا رو‌بگیرم

من ک فقط دو دست یک شیک گرفتم. دوتا ساده لباس سایز صفر ی پتو گلبافت سایز کودک تشک مادرم دوخت پول سی ...

طلا انقد بالاس ک نمیشه طرفش رفت سرهم در خد ۲۵ تومن میخوام هزینه کنم خیلی لوازم بعدا گرفته میشه

طلا انقد بالاس ک نمیشه طرفش رفت سرهم در خد ۲۵ تومن میخوام هزینه کنم خیلی لوازم بعدا گرفته میشه

الان سیسمونی دختر همسایمون خریده شده ۹۰ ملیون کمد تخت و لباس و....

دیگ هر کس ی اعتقادی داره

کالسکه و کریر بگیرم ؟؟همسرم میگه از بیمارستان اوردنی تو بغل نباشه کریر بگیریم ولی بنظرم خیلی استفاده ...

پتو دور پیچ نازک بگیر و قنداق سوییسی از این جدیدا چون بچه کمرش نرمه راحت تر بغل بگیری در حد دوماه استفاده میشه من ۲۵۰ گرفتم ارزونه بعد اینکه هوا هم خوبه زیاد لباس گرم وآستیندار نگیر اگه فکر میکنی بچت در حد ۳ کیلو میشه فقط دوتا سایز صفر بگیر

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

الان سیسمونی دختر همسایمون خریده شده ۹۰ ملیون کمد تخت و لباس و....دیگ هر کس ی اعتقادی داره

بستگی ب خرید داره ،وسیله ای میگیرم ک در حد معمولی و‌مورد نیاز باشه و سیسمونی کلی خنزل پنزل داره وإلا سرویس چوب خوبش فقط میشه ۹۰ تومن

صندلی ماشین بعد ۳ ماهگی میخوام بگیرم ک بچه گردن گرفت بشه استفاده کرد ازش

خب پس کریر نخر 

کالسکه بزرگ هم نخر چون نیلی دست و پاگیره  ی کالسکه عصایی بگیر 

برای سه ماه اولش هم ی  پتو دور پیچ بگیر  کافیه هوا خوبه 

مینیمال