2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 149 پست
کالسکه و کریر بگیرم ؟؟همسرم میگه از بیمارستان اوردنی تو بغل نباشه کریر بگیریم ولی بنظرم خیلی استفاده ...

کریر خیلی واجبه میتونی صندلی ماشین نگیری از همون کریر تا ۱سال و نیم استفاده کنی جایی میری بچت رو زمین نمیخوابونی نی نی ما تا داخل کریر میرفت بشمار ۳ خواب بود خیلی خوب بود تو مهمونی و مطب و هرجایی

یا خدا چجوری تنش میکردی گناه داره بچه نی نی منم ۳۹۰۰ بود صفر که اصلا هیچی سایز یک هاشم تا یک ماهگی ب ...

خدا شاهده بهش بزرگم بود😂

یه دست سایز یک براش گرفتم که الان با اینکه ماشاالله هشت ماهشه شلوارش و اون حالت مانتوییش هنوز اندازشه😂😂

این عکسارو ببین از روی فیلم اسکرین گرفتم شلوارش سایز صفره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه منم فروردینی بود. 

کالسکه اگر  ادمی هستی. ک میری بیرون با بچه بخر. من استفاده میکردم. 

لباس صفر یک دست بگیر. دو سه دست سایز یک بگیر. دو‌دست سایز دو. 

لباس‌مهمونی ی‌دست بگیر‌فعلا سایز یک فعلا. 

کفش اینا‌نگیر اصصصلا. چون نمیدونی چجوری‌میشه سایز بعدا. 

پتو بگیر .

رختخواب بگیر. حوله . 

لباساش ازین زیر‌دکمه ای ها ک همراهش شلوار و شورت عینکیو ازین بلیزای‌جلوباز‌دکمه خور‌داره ازونا‌بگیر. عاااالیه. 

parasoo1989@
خدا شاهده بهش بزرگم بود😂یه دست سایز یک براش گرفتم که الان با اینکه ماشاالله هشت ماهشه شلوارش و اون ...

ای ننه بچم😂😂😍😍 

پس احتمالا ریز نقش سنگین وزنه 😃😃

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خدا شاهده بهش بزرگم بود😂یه دست سایز یک براش گرفتم که الان با اینکه ماشاالله هشت ماهشه شلوارش و اون ...

وااااای خداااااا دلم نوزدان خواست😍💋

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
کالسکه و کریر بگیرم ؟؟همسرم میگه از بیمارستان اوردنی تو بغل نباشه کریر بگیریم ولی بنظرم خیلی استفاده ...

کریر اگر میگیری مدلی بگیر که صندلی ماشین بشه.

من کریر نداشتم خیلی احساس نیاز نکردم.

ولی خب مخصوصا تو ماشین برای امنیت بچه موثره

کریر خیلی خوبه مخصوصا واسه مهمونیا که بچه رو بغل کسی ندی

کالسکه هم من زیاد استفاده کردم علاوه بر بیرون رفتن توی خونه هم مثلا میرفتم اشپزخونه با کالسکه میبردمش البته تا زمانی که غلت زدن یاد نگرفته بود 😂

گهواره ننو حتما حتما بگیر،  تاب برقی اینا به درد خواب بچه نمیخوره،  شاید بزرگتر که شد به درد بخوره، روروئک میگن خوب نیست ولی بزرگتر شد اگه پشت میز غذا نمیخورین و مثل ما سفره میندازین برای اینکه بچه نیاد سمت سفره لازم میشه، فقط حین غذا خوردن یعنی. قاشق های سرلاک خوری که ظرفو قاشق سرهمه خیلی به کارت میاد..  برای حمومش حتما ازین وان های کوچیک که جا برای گذاشتن بچه داره بخر بتونی سریع بچه رو حموم کنی.  دستمال خشک کن زیاد بگیر،  ازین سفره های ضد آب برای وقتی که غذا خور شد 

تشک گارد دار بخر ک اگ کسی نشست کنارش دست و پاشون نخوره تو سر بچه... آخه دیدم ک روزای اول ک میان دیدن بچه،بعضیا بخصوص بچه ها مراعات نمیکنن یهو میشینن کنار پتو 

بچه و دست و سرش پا میخوره   و خودت یا همسرت هم کنارش خوابیدید نیفتید رو بچه