2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی ترید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه.رابطه خاصی ندارن با هم و اونقدر تاثیر گزار نیست

میخوای توی کلاس هات شرکت کنم و سیگنال بدی تا خیالت راحت شه؟ شماره حساب بده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

رابطه معکوس دارن

فکر کنم شما اشتباه متوجه شدی . تو ترید ریال وجود نداره ارز کشور های دیگه دربرابر هم خرید و فروش میشن . مثلا یورو در مقابل دلار . و هر چی دلار بره بالاتر درآمد شما هم به دلاره

بله ولی با تحلیل نه سیگنال یکی دیگه

خودم در حال حاضر کامل بلد نیستم تحلیل کنم.

اما از تابستون میخوام شروع کنم و خودم تحلیل کنم

از طرفی بعضی ها تحلیل کردن رو از اینترنت یاد میگیرن و همیشه هم تحلیل هاشون غلط از آب در میاد اما جایی که من ازش تحلیل میگیرم کاملا مطمئنه و قراره از اون تحلیل گردن رو یاد بگیرم

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

اره چندین سال چن سال قبل که اوضاع خپب بود کلی ازش سود کردن ولی دیگ بعدش تا الان که فعلا چیزی سود نکر ...

احیانا ارز دیجیتال ک منظورتون نیست . آخه ترید به وضع خوب یا بد ربطی نداره

میخوای توی کلاس هات شرکت کنم و سیگنال بدی تا خیالت راحت شه؟ شماره حساب بده

من اصلا کلاس ندارم.تحلیل رو هم از چنل fast trader که کاملا رایگان به همه تحلیل میده تحلیل میگیرم.ویدیو های تحلیلش رو تو یوتیوب میزاره و من همیشه با تحلیل های اون سود کردم.

تا نهایت دو هفته دیگه هم قراره یه شود ۵۰ الی ۲۰۰ درصدی داشته باشم

اره چندین سال چن سال قبل که اوضاع خپب بود کلی ازش سود کردن ولی دیگ بعدش تا الان که فعلا چیزی سود نکر ...

چی؟خود من توی این دو ماه کلی سود کردم