2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست
عزیزم بحث زندگی باشه ملاک هست چون قرار نیست من جلو راه برم اون عقب یا برعکس باید کنار هم راه بریم ن ...

الان دیگه پسرا قد بلند ترن یعنی هستند پسرایی که کوتاه تر از زناشون باشن

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زود قضاوت کردی و به نظرم دهن بین شدی...شاید اون اقا عین پدر من بوده...من پدرم اینجوریه مامانم ب ...

اخه میدونی چیه واسه مادر و پدر خودشم خسیس بودش 

بعد اینکه منو برد اولین بار بیرون با مامانم تو بیرون ب مامانم تعارف زد بعد مامانم گفت نمخوام از خودش سلیقه ای یه چی واسه مامانم نخریو

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بعضی عزیزان آروم تر....تاپیک تخریب پسر و مرد با قد ۱۹۰ نیست ها...ولی مهمتر از قد، اخلاق و ذات درست و ...

این پسر کار میکنه و زرنگه

اخلاق و ذاتشم ک فعلا نمیسه نتیجه قطعی داد ولی تاالان خوشم اومده ازش....

الان دیگه پسرا قد بلند ترن یعنی هستند پسرایی که کوتاه تر از زناشون باشن

کوتاه از بودن خیلی ضایع من نمیپسندم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ادم بی نقص اونیه ک دوسش داری. اگ دوسش داشتی یا عاشقش میشدی ب چشمت نمیومد ....ولی پای اینا ک وسط نباشه هرموقع نگاش میکنی ب چشت میاد ته دلت حس پشیمونی داری 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
این پسر کار میکنه و زرنگهاخلاق و ذاتشم ک فعلا نمیسه نتیجه قطعی داد ولی تاالان خوشم اومده ازش....

عزیزم وقتی بری سر زندگی چیزهای مهمتری برات پررنگ میشه که قد آخرین چیزه

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

وای مثل مننننن چرا ما قد بلندا اینجور میشیممن تاالان هرکی اوکی بوده برام قدش ۱۷۰ تا ۱۷۵ بود شانس من� ...

من ۱۷۰ هستم خودمو قد بلند نمیدونم و البته دوست داشتم بالای ۱۷۰ باشم😁

شما چطوری ۱۶۸ رو قد بلند میدونید؟😐 

ولی بدبخت پسرا واقعا کوتاها دل ندارن مگه مگه دست خودشون بوده آخه ☹️💔

دلم نمیسوزه میدونی چرا؟؟

چون اونا هم هی میگن دختر نباید چاق باشه نباید استخونی باشه نمیدونم حتی ببخشیددد الانم ک افتاده دهنشون تو اینستا صورتی باشه!

حقشونه دخترا هم به همشون حس ناکافی بودن بدن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اخه میدونی چیه واسه مادر و پدر خودشم خسیس بودش بعد اینکه منو برد اولین بار بیرون با مامانم تو بیرون ...

کاش یکم بهش فرصت میدادی

شاید اولین بارش بوده...نمیدونسته...یا هُل شده بوده...

خیلی چیزا هست...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ببین این نظر منه‌قد قیافهپول خیلی مهمههههاینا نداشت اصلا وارد رابطه نشیدتضمین باید باشهعاقلانه فکر ک ...

توقع دارید همچین ادمی بیاد شما رو بگیره ☹️

گاهی وقتا ملاک چیز های دیگه ایه ن اینا