2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من خاستگار سنتیم همه چی داشت اینقدر بانمک و خوش فیس و گوگولی بود قدش زیاد تو چشم نبود ولی تو یک ...

قد خیلی مهمه

ببین خسیسی باید بدونی واس کلی خرج نمیکنه...یا اینکه واس تو میکرد بقیه نمیکرد این خیلی فرق داره

من پدر خودم از نظر همه خسیسه ولی واس ما خانوادش هستیم فقط خرج میکنه بقیه اصلا‌‌...

ولی کمک کردن باشه همیشه هستش....که این بحثش فرق داره...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دیری

بله دیدم. هر دو خوب هستید‌ . 

اندام آقا پسر لاغره ، اگر خودتم لاغری بهم میاین . اما اگر شما چاق بشی با اینکه هم قد هستی ، شبیه فیل و فنجون دیده میشین

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
قد خیلی مهمهببین خسیسی باید بدونی واس کلی خرج نمیکنه...یا اینکه واس تو میکرد بقیه نمیکرد این خیلی فر ...

متاسفانه زود بهم زدم اخه اصلا بهم نمیگفت بریم کافه رستوران بااینکه بهش فهموندم غیرمستقیم ک کافه بریم سرده و .گ

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

میگما اصلا گوش میدید میگم قیافه خیلی مهمه من اومدم با شخصیت بازی در بیارم قد و قیافه و ندید گرفتم گفتم اخلاقش خوبه الان اخلاقشم خوب نیست قد و قیافش به چشم میاد نکنید اینکارارو