2777
2789
عنوان

درد قوزک و کف پای چپ شب ها

60 بازدید | 10 پست

دو سه هفته س شب ها قوزک و گاهی کف پای چپم شبا درد میکنه انقدر که از دردش بیدار می شم.صبح ها هم اولش تا چند قدم راه می رم خیلی درد دارم. اگه تو روز هم زیاد راه برم درد می گیره. خیلی کلافه م خوابو ازم گرفته. گاهی طی روزم درد خفیف دارم.کیا تجربه کردن؟ علتش چی می تونه باشه🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرم همین علائمو داره 

غلظت خون داره

سعی کن سردی کمتر بخوری یه مدت

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
یعنی فکر می کنین چیز مهمتری نیست؟ ایشون دکتر هم رفتن؟

بله تحت نظر دکتر هستن

یه مدت برو استخر و آبدرمانی

ببین شاید یه گرفتگی ساده باشه

اما اگر ادامه داشت بی خیالش نشو

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من‌.دیابت دارم.خارج از کنترل.میترسم عفونت داخلی باشه

برای دیابت چند وقت پیش آزمایش دادم ولی اکی بود. قبلتر تو راه رفتنای طولانی اینجوری می شد ولی الان هر شب درد دارم