2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید  این سوال رو میکنم ولی صحبت های که یک خانم در دوران عادت ماهانه اش میکنه از روی حقیقت هست یعنی جدی هست یا نباید اونا رو زیاد جدی بگیریم 

یا یه دختر خانمی حرف میزنم دیروز حالشون خوب بود بعد یهو دیشب گفت که تمام سرم درد میکنه و زیاد سر گوشی نمیرم بعدش شروع کرد به پرخاشگری  به نظرتون اقتضاء این دوران هست یا نه حرف دلشون رو میزنن 

عذرخواهی میکنم که این سوال پرسیدم راه دیگه ای به ذهنم نمی رسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی نگیر منم همین چندروز پیش میخواستم باهاش تموم کنم همچیو چون بنظرم مث قبل دوسم نداشت الان ک حالم خ ...

ببخشید شما هم تو همین دوران بودید چون دیروز خوب شد یو عصر گفت کل سرم درد میکنه گفت میخوابم بعد از خواب دیگه اون آدم سابق نشد 

ببخشید شما هم تو همین دوران بودید چون دیروز خوب شد یو عصر گفت کل سرم درد میکنه گفت میخوابم بعد از خو ...

نظری ندارم واقعا احتمالا همون پریوده دیگه هممون حالمون بد میشه تو این تایم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من خودم تو پریودی رفتار مزخرفی دارم و به شدت بدم میاد کسی به پرو پام بپیچه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا