2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1164 پست

من قد کوتاهم شوهرم بلنده ۱۹۰ ، همیشه فک میکنم اگه کوتاه بود ممکن بود همش با پسرای قد بلند مقایسش کنم قد بلند برای پسر واقعا جذابیت میاره 

پسرخاله شوهرم چهرش شبیه شوهرمه خیلییی ولی قدش کوتاهه اصلا جذابیت نداره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفته نمیاد بگیرهشما قد بلندا انگار بهتون فشار میاد پسرای بلند به جای شما کوتاه ترو بگیرن😐نترش شو ...

فشار ؟((: عزیزم چرا واقعا تایپکا رو درست نمیخونی این یه مثالی بیش نبود نترس مثل تو لنگ شوهر نیستم 

اینارو از کجا درمیارید!استاندارد قد ایرانی ها برای خانوم بالا 160 و آقا بالا 170 قد بلند به حساب میا ...

اشکال نداره شما اینجوری حساب کن 

این تاپیکا که میان میزنن خواستگارم قدش کوتاهه ۱۷۴

قدش کوتاه فلانه هم لابد فقط نظره منه

من نمیگم دوست عزیز پستای ملت میگه😂

اقا بس که مردم تغذیه بد داشتن قد اب رفته

حالا میخواین دلداری بدین خودتونو اینجوری اروم کنین

ولی استاندارد قدو دیگه دستکاری نکنین خدایی