اگر ظاهرش و اخلاقش رو پسندیدی اوکیه ببین دوست داری کنارش وقت بگذرونی یا زود زود ببینیش یا باهاش حتی حرف بزنی اگر اینا اوکیه خوبه عمو و زن عموی من هم قد هستن خیلی هم راضین و اصلا به قد فکر نمیکنن چون شما اختلاف زیادی ندارید که یعنی شما ازش زیاد بلند تر نیستی که
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلی مهمه وقتی بیرون میری باهش بین دوستان و خانواده چه حسی بهش داشته باشی احساس افتخار کنی یا خجالت اینهارو کسی نمیتونه بهت بگه خودت باید تصمیم بگیری ایا برات مهمه قدش بلند نباشه یا نه.. ظاهر عادی نمیشه بعد ازدواج ببین حسرت نمیخوری که ای کاش بلندتر بود... برای بعضیا مهم نیست خودت چطور؟
ادم وقتی میاد نی نی سایت حس میکنه کاربراش امریکایی هستن🤭 تمام خانوما ۱۷۰ به بالا و شوهراشون زیر ۱۹۰ نیستن😁مرد ۱۷۰ تا ۱۸۰ هم اخیه کلا🤭 موندم این کوتوله ها که تو کوچه و خیابونن پس کجایین🤣🙌😂
والله دوماد ما همسایه قدیممون بود اومد خواهررو گرفت قدش ۱۷۶ همه بهش میگن ماکارونی🤭 تو کوچمونم بهش میگفتن رضا بلند مرغ هلند 😁 اینجا شک کردم چرا ما و فامیل و همه محله امون اقدر کوشولوییم🤣🤣🤣🙌