2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست
قدم 170 عه به بدبختی به خودم امید میدم هی میگم بالاخره یه بلند تر میاد بگیرتم چرا اینو گفتی ینیی چیی ...

خب شوهر من ۱۷۰ جز قد کوتاها به حساب میاد بین پسرا عزیزم😂😂

این همه پسر قد بلند هست ۵ سانتی میپوشی دیگه

نهااایتا هم قد میشید 

لطفا لایک نکنید❤

اگر ظاهرش و اخلاقش رو پسندیدی اوکیه ببین دوست داری کنارش وقت بگذرونی یا زود زود ببینیش یا باهاش حتی حرف بزنی اگر اینا اوکیه خوبه عمو و زن عموی من هم قد هستن خیلی هم راضین و اصلا به قد فکر نمیکنن چون شما اختلاف زیادی ندارید که یعنی شما ازش زیاد بلند تر نیستی که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شخصه نه، حتی اگه اخلاقش فوق العاده باشه 

و چون خودم ۱۷۲ ام

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

خب شوهر من ۱۷۰ جز قد کوتاها به حساب میاد بین پسرا عزیزم😂😂این همه پسر قد بلند هست ۵ سانتی میپوشی دی ...

می ترسم آخه پیدا نشه چییی جدیدا خیلی کمن درازاشون میترسم نیان سراغم بخدا چند وقته رو یه پسر کوتاه تر از خودم کراش زدم اصن بهش فکر میکنم افسرده میشم😔😂💔 

حالا ایشالا خدا بندازه تو پاچم یه درازاشونو

خیلی مهمه وقتی بیرون میری باهش بین دوستان و خانواده چه حسی بهش داشته باشی احساس افتخار کنی یا خجالت اینهارو کسی نمی‌تونه بهت بگه خودت باید تصمیم بگیری ایا برات مهمه قدش بلند نباشه یا نه.. ظاهر عادی نمیشه بعد ازدواج ببین حسرت نمیخوری که ای کاش بلندتر بود... برای بعضیا مهم نیست خودت چطور؟ 

ادم وقتی میاد نی نی سایت حس میکنه کاربراش امریکایی هستن🤭 تمام خانوما ۱۷۰ به بالا و شوهراشون زیر ۱۹۰ نیستن😁مرد ۱۷۰ تا ۱۸۰ هم اخیه کلا🤭 موندم این کوتوله ها که تو کوچه و خیابونن پس کجایین🤣🙌😂

حالا ۶ سانت که چیزی نیست،😁

والله دوماد ما همسایه قدیممون بود اومد خواهررو گرفت  قدش ۱۷۶ همه بهش میگن ماکارونی🤭 تو کوچمونم بهش میگفتن رضا بلند مرغ هلند 😁 اینجا شک کردم چرا ما و فامیل و همه محله امون اقدر کوشولوییم🤣🤣🤣🙌