2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست
به قد خودت قانع باش دیگه صد و هشتاد که نمیاد ده سانت از خودش کوتاه تر و بگیره من قده خودم صد و هفتاد ...

کی گفته نمیاد بگیره

شما قد بلندا انگار بهتون فشار میاد پسرای بلند به جای شما کوتاه ترو بگیرن😐نترش شوهر برات کم نمیاد

.✿.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قدم ۱۷۵ هست عاشق کسی شدم ک ۱۷۰ هس قدش با اینکه راضی ام از قدش بخاطر دوست داشتنم.

ولی نمیتونیم باهم باشیم متاسفانه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

کاش من ۱۶۸ بودم پسرای ۱۷۰ سراعم میومدن 

اصلا الان که ۱۷۲ ام پسر ۱۷۴ میومد سراغم

همهههههه پسر ۱۷۰ به پایین جذبم میشن😭😭😭

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

به قد خودت قانع باش دیگه صد و هشتاد که نمیاد ده سانت از خودش کوتاه تر و بگیره من قده خودم صد و هفتاد ...

عزیزم شما دیگه باید به همون ۶_۵ سانت کفایت کنی بلند تر از اون نداریم اصلا😅😅😅😅😂😂😂😂

اتفاقا من به کراااات دیدم دختر قد متوسط و پسر قد بلند 

دختر بالای ۱۷۰ خیلی کمه تو جامعه

لطفا لایک نکنید❤

لتفاقا بر عکس😂😂ماکوتاه ها با بلندا هستم شما دخترای قد بلند باید به پسرای کوتاه قانع باشید😛

شوهرم ۱۷۰ قدشه منم ۱۶۸ ام کفش پاشنه دار نباید بپوشی دیگه بای بای =*)بقیش عالییییییی

قدم 170 عه به بدبختی به خودم امید میدم هی میگم بالاخره یه بلند تر میاد بگیرتم چرا اینو گفتی ینیی چییییی کفش پاشنه بلند نپوشه آدم مگه میشهههه